image JIJ hoort erbij – Siona Oosterkamp image Monique Helfrich Stem & Spraak

Janneke Landman

Als Integrator breng ik MKB-ondernemers weer terug naar hun oorspronkelijke rol door de dagelijkse aansturing van het bedrijf over te nemen.
Hun kraakheldere visie vertaal ik naar concrete doelen en stappen om daar te komen.
Alle mensen in het bedrijf werken mee aan deze visie, waarbij iedereen weet wat zijn eigen specifieke inbreng moet zijn om de gewenste resultaten te behalen.

Het is heel belangrijk dat iedereen doet waar hij goed in is, alleen op die manier werkt een team het beste.
Ik vergelijk het graag met sport. Als elke persoon op de juiste plek staat met de beste mensen om zich heen, worden de prestaties het grootst.

Graag ga ik aan de slag voor MKB-ondernemers die net als sporters het beste uit zichzelf en hun bedrijf willen halen op een zo slim- en simpel mogelijke manier.
Waarbij iedereen doet waar hij het beste in is.

Zit jij als MKB-ondernemer tegen je (groei)plafond aan en ben je meer aan het managen dan ondernemen? Neem dan contact met me op om een kennismakingsgesprek te plannen.
Tijdens dit gesprek neem ik je mee in de mogelijkheden die de samenwerking met een Integrator brengt.

Persoonlijk

36 jaar, getrouwd met Steve en twee kinderen, Tygo van bijna 8 en Jolé van 4. Ik houd en weet veel van sport en kijk vaak voetbal. Zelf probeer ik ook twee tot drie keer in de week te sporten, hardlopen en krachttraining.
Verder houd ik ontzettend veel van borrelen met vrienden, ergens lekker lunchen of dineren.

We hebben een stacaravan in Beesd, waar we de zomerperiode veel te vinden zijn in de weekenden en vakanties. Een plek om even heerlijk tot rust te komen en te genieten van veel buiten zijn.
Hopelijk mogen we volgend jaar langzaam weer uitkijken naar festivals, want ook daar ben ik een paar keer per jaar te vinden.

Zij Onderneemt:

Sinds september 2020 ondersteunt Janneke het team van Zij Onderneemt als Proces manager

Project Details

Janneke Landman

www.jannekelandman.nl

Instagram
Linkedin

  • advies/consultancy
  • B2B
  • coaching/mediation
  • zakelijke dienstverlening
  • ZOeen