image HEFT in eigen handen – Brigitte Rijmers image Vilja Mol Online Business Manager

Iris Cops

Hi ambitieuze ondernemer,

Je bent er klaar mee om altijd maar AAN te staan. Je hebt namelijk grootse doelen en dromen maar bent nu vooral bezig met het ‘gedoe’ rondom het runnen van een eigen onderneming. Je bent op zoek naar meer rust, ruimte en vrijheid voor jezelf en jouw onderneming.
Het wordt tijd om te gaan samenwerken met een online business manager en next level te gaan.

Wat kan ik voor jou doen?

Ben jij er klaar voor om zaken structureel uit handen te geven? Ik ben er voor je! Als jouw online business manager bouw ik mee aan de toekomst. Ik sta naast je, ondersteun je en manage de dagelijkse operatie. Door het uit handen nemen van taken, het aanbrengen van structuur en het implementeren van handige tools heb jij binnen no-time weer rust, ruimte en overzicht om verder te groeien.

Hi, ik ben Iris!

Ik ben een Online Business Manager, die onderneemt met een knipoog; ik werk vanuit flow & fun, ben transparant en altijd in voor een sparringsessie over jouw bedrijf en werkwijze. Ik breng graag structuur aan in jouw onderneming, zodat jij je kunt focussen op de zaken die er écht toe doen.

Laat je het me weten als jij klaar bent om next level te gaan? Wanneer jij op zoek bent naar een eigenzinnige en trotse ondernemer die jou helpt ontspannen te ondernemen, nodig ik je graag uit voor een vrijblijvende matchcall.

Tijdens deze matchcall kijken we naar jouw wensen en struikelblokken. Samen duiken we dieper in jouw onderneming om erachter te komen welke werkzaamheden jou te veel tijd en energie kosten, en welke taken er daadwerkelijk uit handen genomen kunnen worden.

Iris Cops
Online Business Manager

Telefoonnummer: 06 83 53 96 75
E-mailadres: hello@iriscops.nl
Website: https://iriscops.nl/

Je vindt Iris ook op:

Project Details

Iris Cops

www.iriscops.nl

LinkedIn

Instagram

  • administratief/secretarieel
  • advies/consultancy
  • B2B
  • ondersteunend
  • zakelijke dienstverlening
  • ZOeen