image I.J. Professionals – Iris Cops image Mending9 – Mirjam den Braven

Inspiratiecoach Vilja Mol

Mijn naam is Vilja Mol en ik ben Inspiratiecoach en remissiecoach (coaching tijdens en na kanker)
Als coach ben ik enthousiast, sprankelend, inspireer en begeleid ik mensen bij vraagstukken over leven en kanker. Als professional ben ik zeer gedreven en werk ik vanuit een grote betrokkenheid en persoonlijke aandacht voor de ander.

Graag breng ik mensen in beweging zodat zij weer met veerkracht en een rugzak vol zelfvertrouwen in het leven komen te staan na de diagnose kanker. Ik help mensen hun mindset te resetten om positief om te gaan met kanker zodat zij naast deze ziekte een nieuwe weg in kunnen slaan om hun mooiste leven te durven leven in werk en privé. Reflectie, goed luisteren, stimuleren en cliënten zelf oplossend te laten denken is mijn kracht. De wensen en het uiteindelijke doel van de client kan ik goed in kaart brengen. Ik koppel dit aan mijn kennis en ervaring waardoor ik client de handvatten aan kan reiken die zij nodig hebben. Dit kan in een 1 op sessie of tijdens een coaching & cooking workshop.

Naast mijn werk als coach heb ik Biokoken opgericht. Biokoken, de naam zegt het al, is koken met zoveel mogelijk biologische en biologisch dynamische producten. Ik ben van mening dat mooie en pure natuurlijke producten beter is voor de innerlijke mens.
Biokoken verzorgt kookworkshops voor particulieren en bedrijven. Samen gerechten maken verbindt mensen met elkaar, samen eten maakt mensen gelukkig, samen zijn brengt gezelligheid en begint in de keuken. Hoe mooi is dit!
Geen zin in een kookworkshop, ga dan voor een high tea, wijnproeverij of wijnspijsproeverij. Alles kan en mag.

Vilja Mol

www.viljamol.nl

Je vindt Vilja ook op:

 

Project Details

Vilja Mol
Inspiratiecoach & Remissiecoach

www.viljamol.nl

LinkedIn
Facebook

  • ZOeen