image Zaak van Opruimen – Ester Wentzel image Karin Arents Health & Transformation

Implicare – Claudia Sanna

Praktijk voor begeleiding bij levensthema’s Implicare – Systemisch werk & familieopstellingen.

Hoi! Ik ben Claudia Sanna, eigenaar van Praktijk Implicare – Gedreven door leven.

Al vanaf jongs af aan heb ik de keuze gemaakt om van het samenwerken met mensen mijn beroep te maken. Ik heb jarenlange ervaring als professional in de jeugdzorg waar ik heb gewerkt in de functies van pedagogisch medewerker, pleegzorgbegeleider en intensief ambulant gezinsbegeleider. Hier is mijn liefde voor het systemisch werk geboren en in mijn hart gaan zitten. Later ben ik mij gaan scholen in het trainen van mindfulness en compassie. En naast dat, heb ik mij doorontwikkeld in het systemisch werk als opsteller en ben ik natuurgeneeskundig therapeut.

Het begeleiden en samen oplopen met mensen in waar zij staan in het leven, is waar mijn hart sneller van gaat slaan. Ik geloof dat het in het leven draait om jezelf leren kennen en om ten volste te leven vanuit wie jij echt bent. En dat dit gebeurt met vallen en opstaan. Want waar schaduw is, is licht. Hierin gaat het naar mijn idee niet zozeer om het doel; de weg ernaar toe is vele malen belangrijker.

In november 2019 heb ik mijn praktijk Implicare opgericht; een praktijk die zich richt op het begeleiden van volwassenen bij (terugkerende) levensthema’s, waarbinnen ik vanuit mijn eigen grote hoeveelheid aan ervaring, creativiteit, kennis en kunde mijn volwassen mede-mens tijdelijk bij sta.

Implicare betekent in het Italiaans ‘iets betekenen’. Wat beteken jij voor jezelf? Wil jij het antwoord in jezelf vinden? Weer betekenis geven aan wie jij bent? Ben je bereid om te leven vanuit wie jij echt bent en de volste verantwoording te nemen voor jouw eigen leven?

Of wil je eerst nog wat meer informatie? Kijk dan op mijn website of bel/mail mij.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten 😊 Hartegroet, Claudia

www.implicare.nl

Volg Claudia ook op:

 

Project Details

Claudia Sanna
Implicare, gedreven door leven

www.implicare.nl

LinkedIn
Facebook

  • ZOeen