image HEFT in eigen handen – Brigitte Rijmers image Vilja Mol Online Business Manager

I.J. Professionals – Iris Cops

Je bent druk bezig om jouw bedrijf verder te laten groeien, helaas groeit jouw to do list ook dagelijks met zaken waarvan jouw hart niet sneller gaat kloppen. Tijd die je eigenlijk beter kunt besteden! Deze vlotte tante kan jou helpen zaken uit handen te nemen zodat jij weer tijd over hebt om te doen waar jij goed in bent, namelijk jouw bedrijf laten groeien.
Mijn doel is om jou te ontzorgen bij de werkzaamheden waar jij geen tijd voor hebt of niet gelukkig van wordt, maar waar ik juist heel blij van word. Kort gezegd, voor beide een win-win situatie.

Ik ben inzetbaar op het gebied van office management, sales support (klantenservice), administratie en organiseren. Hoe fijn is het idee dat de afspraken zijn ingepland, kantoorartikelen zijn besteld, de facturen zijn ingeboekt of alle orders zijn ingevoerd en bevestigd? Gelukkig kun je dit nu zonder zorgen uit handen geven.
Als (Virtual) Assistant werk ik voornamelijk op afstand vanuit mijn eigen kantoor en werk hierdoor locatie en tijd onafhankelijk. Klinkt op afstand toch wel erg spannend? Geen probleem, ik bied ook de mogelijkheid om op locatie te werken.

Is jouw interesse gewekt en overweeg je om mij in te huren? Neem contact met mij op en let’s meet voor een (virtuele) kop koffie en een vrijblijvend gesprek. Tijdens dit gesprek kijken we samen waar de knelpunten zitten en welke werkzaamheden ik kan overnemen om jou zo goed mogelijk te ontlasten.

Iris Cops
I.J. Professionals

Telefoonnummer: 06 83 53 96 75
E-mailadres: info@ijprofessionals.nl
Website: https://ijprofessionals.nl/

Je vindt Iris ook op:

Project Details

Iris Cops
I.J. Professionals

www.ijprofessionals.nl

LinkedIn

  • ZOeen