image ZO zet je jezelf op video image Steun Daphne op de Alpe d’Huzes

Help de Flying Yogi weer vliegen

ZOeen-lid Mariska de Blieck runt al enige tijd haar eigen online yogaschool, de Flying Yogi. Haar motto: Met een dikke kont en stijve spieren kun je ook gewoon yoga doen. Mariska: “Met Flying Yogi bied ik nuchtere (live) online yoga lessen aan met persoonlijke aandacht en een beetje humor. De lessen zijn uitdagende met ruimte voor zelfliefde. In mijn lessen inspireer ik je om jezelf te accepteren zoals je bent.”

Mariska is enkele maanden geleden getroffen door een zeldzame auto-immuun ziekte, het Syndroom van Susac. Lees ook haar blog hierover. Hoewel het de laatste tijd gelukkig al weer wat beter met haar gaat, kan zij nog geen yogalessen geven. Ze beschikt echter wel over een uitgebreide bibliotheek met video’s met fijne yogalessen, die ze nu als handige pakketten verkoopt.

Gewoon thuis, op elk moment dat het jou uitkomt,
gooi je je matje uit voor zo’n heerlijke yogales van Mariska, de Flying Yogi.
Hoe fijn is dat!

Als ZOeen ondernemers steunen we elkaar natuurlijk in goede én minder goede tijden. Koop dus zo’n handig video-pakket van Mariska en wij weten zeker dat je straks niet meer zonder haar wil en elke week aanschuift voor haar live (online) lessen, zodra het weer kan.

KLIK HIER VOOR DE FLYING YOGI VIDEO-PAKKETTEN

Project Details

van leden - voor leden
van: Mariska de Blieck, Flying Yogi
voor: ZOeen-leden

Yoga waar en wanneer jij wil,
met de video-pakketten van Flying Yogi
vanaf € 20,50
Help Mariska tijdens haar herstel!

  • van-voor leden