image Karin Kniese image Woonhuyz – Nancey Mol

Helder Advies – Miranda de Greeuw

Je hoeft het niet alleen te doen!

Mijn naam is Miranda de Greeuw en ik ben zelfstandig mantelzorgmakelaar en onafhankelijk cliëntondersteuner voor de Wet Langdurige Zorg (WLZ). Je vraagt je wellicht af waar kan ik een mantelzorgmakelaar of onafhankelijk cliëntondersteuner voor inschakelen?
Alles wat te maken heeft met zorg, welzijn, arbeid, werk, inkomen en wonen kan ik je in ondersteunen. Eigenlijk neem ik (tijdelijk) het geregel over wat bij het zorgen voor een naaste komt kijken.

  • Wil je bijvoorbeeld weten waar je in jouw situatie terecht kunt voor aanvragen van voorzieningen, zoals bijv. begeleiding of woningaanpassing etc.? – Ik leg het je graag uit en vraag de voorziening voor je aan.
  • Wil je zelf zorg gaan verlenen en wil je weten of je hiervoor een PGB kunt regelen? – Ik help je met het aanvragen van een PGB van A tot Z.
  • Is de balans tussen werk, mantelzorg en privé zoek en weet je niet hoe je hierover in gesprek kunt gaan met je leidinggevende? – Samen maken we een plan van aanpak.
  • Je overweegt om minder te gaan werken, maar wat betekent dat financieel. Kan het ook anders opgelost worden? – In overleg komen we tot een voor jou passende situatie.
  • Misschien wil je de mogelijkheden weten over het plaatsen van een mantelzorgwoning? – Ik zoek alle informatie voor je bij elkaar en bespreek de voor-/ en nadelen met je.
  • Wil je weten welke mogelijkheden er zijn binnen de Wet Langdurige Zorg? – Ik informeer je hier graag over.

Zo zijn er allerlei vragen die je mogelijk kunt hebben in relatie tot je mantelzorgsituatie. Wacht niet te lang met hulp vragen, want voordat iets geregeld is via een instantie ben je al gauw een aantal weken verder. Hoe eerder je anticipeert hoe beter het is voor je eigen welzijn.

Mijn onderneming Helder advies & mantelzorg is actief in Noord-Holland en met als voornaamste aandachtsgebieden Langedijk, Heerhugowaard en de regio West-Friesland. Bent u woonachtig in een andere gemeente in Noord-Holland dan kan ik u uiteraard ook van dienst zijn.
Ik sta ingeschreven in het kwaliteitsregister en ben lid van de Beroepsvereniging van Mantelzorgmakelaars (BMZM) en Beroepsvereniging voor cliëntondersteuners (BCMB). De ontwikkelingen in mijn vakgebied volg ik door bijscholing en intervisie met collega’s. Mijn netwerk bestaat uit professionals, waarmee ik kennis en ervaringen kan delen.

Heb je vragen, neem dan contact met mij op. Ik ben telefonisch bereikbaar via 06-14638587 of via mail miranda@helderadviesenmantelzorg.nl. Op mijn website  vind je informatie over mij en mijn dienstverlening.

Met hartelijke groet,
Miranda de Greeuw

www.helderadviesenmantelzorg.nl

Je vindt Miranda ook op:

Project Details

Miranda de Greeuw
Helder Advies & Mantelzorg

www.helderadviesenmantelzorg.nl
Facebook
LinkedIn

  • ZOeen