image The Sign – Rose de Jong image Corine de Ruiter Fotografie

Mijn naam is Tamara Zoma-Spiekstra. Ik ben getrouwd met de allerleukste man en samen hebben wij twee puberzonen.

Met veel liefde bouw ik websites en online academies in WordPress i.c.m. LearnDash. Dit is op mijn pad gekomen tijdens mijn zoektocht naar wat ik ‘echt’ leuk vind om te doen.

Wat ik zo leuk vind aan het bouwen van websites is de combinatie creativiteit en techniek. Eigenlijk zat het er altijd al in.

Jarenlang ben ik secretaresse geweest. Toen was ik altijd al degene die gevraagd werd om te helpen met de techniek. Ook thuis wordt mij vaak gevraagd om problemen met computers op te lossen, omdat ik mij daar altijd zo in vastbijt. Ik kan er niet tegen als ik het niet voor elkaar krijg. Ik moet en zal het voor elkaar krijgen. En als dat dan ook lukt… Dat geeft een geweldig gevoel.

Daarom wilde ik er ook mijn werk van maken en heb ik mij op 7 januari 2020 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Ondernemers blij maken met een nieuwe website en daar zelf ook nog eens heel blij van worden. Dat is wat ik graag wil!

Wat ik doe?
Ik help ondernemers om tijd en energie vrij te maken voor hun bedrijf, hun passie. Dat doe ik door de techniek rondom een website of online academie uit handen te nemen.

Ben je toe aan een nieuwe website of wil je een stap verder gaan met een eigen online academie? Graag neem ik de techniek uit handen, maar ook na oplevering sta ik aan de zijlijn als je het even niet meer weet.

Meer kun je lezen op mijn website. Of neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen bekijken we wat jij nodig hebt.

https://www.geluksmaker.nl

Je vindt Tamara ook op:

Project Details

Tamara Spiekstra
Geluksmaker

www.geluksmaker.nl

Instagram
Facebook
LinkedIn

  • ZOeen