image Schrijfcoach Eveline Broekhuizen image Treintje 100 – Rina Balm

Fotografie Mary Brommer

“Met fotografie kan ik de magie van het alledaagse vangen.”

Schoonheid zoeken in het moment zelf, de sprankeling vinden in iets wat er al is zonder allerlei toegevoegde toeters en bellen is mijn missie als professioneel fotograaf. Ik wil in beelden laten zien wat een ieder van ons in zich draagt.

Mijn naam is Mary Brommer en met veel passie werk ik sinds 1985 als zelfstandig fotograaf. Na mijn studie aan de School voor Fotografie in Den Haag heb ik veel gewerkt voor reclamebureaus waarvoor ik zowel product als modelfotografie verzorgde. Na vele jaren ontdekte ik dat mijn hart ligt in het fotograferen van mensen en dat ik het liefst gebruik maak van alles wat op dat moment voor handen is om zo oprecht mogelijk beelden te creëren. In mijn werk zie ik terug dat mensen zich op hun gemak voelen bij mij en ontspannen op de foto staan. Het is mijn kracht om ze op een natuurlijke manier te portretteren, zowel volwassenen, kinderen als baby’s. Dat geeft veel voldoening aan mij en aan mijn klanten.

In 2011 vertrok ik voor zeven jaar naar Zweden waar ik een lange periode veel tijd en aandacht besteedde aan het maken van vrij werk. Ik woonde daar in Höljes, een klein dorp in de provincie Värmland, een plek waar de tijd heeft stilgestaan.
Het langzame leven in soms barre omstandigheden, ‘s winters kan het min dertig worden, fascineerde mij enorm en resulteerde in een reeks vol prachtige foto’s waarvan ik momenteel een boek maak. Het boek vertelt het verhaal over mijn beleving van tijd, vrijheid en Zweedse hartelijkheid.

Met veel plezier werk ik aan deze, voor mij, bijzondere mijlpaal in mijn carrière maar heb daarnaast gelukkig nog genoeg ruimte voor ander werk. Heb je interesse in mijn werk of wil je me inhuren voor een shoot? Neem dan vrijblijvend contact met me op.

www.marybrommer.nl

Je vindt Mary ook op:

LinkedIn

 

Project Details

Mary Brommer
Mary Brommer Fotografie

www.marybrommer.nl

LinkedIn

  • ZOeen