image Karin Kniese image Helder Advies – Miranda de Greeuw

De Hormooncoach – Tatjana Uzelac

Ik ben Tatjana Uzelac van De HormoonCoach, specialist op het gebied van leefstijl en hormonen. Mijn missie is om mensen met hormonale klachten een optimale algehele gezondheid te laten bereiken door aanpassingen te maken in hun leefstijl.

Het veranderen van leefstijl en het bereiken van blijvend resultaat is vaak lastig. Hoe doorbreek je de gewoontes of wat is nou het juiste om te doen? De kans op telkens terugvallen in oude gewoontes of juist iets doen wat averechts werkt, is groot. Dit is het geval bij verkeerd trainen en bij verschillende diëten. Hierbij gaat men voorbij aan de “hormoonfactor”. Ik help mensen met hormonale klachten om hun leefstijl te veranderen. Want veel klachten zijn gerelateerd aan onze hormonen en op te lossen met het veranderen van leefstijl. Ik vind het belangrijk dat de aanpassingen gunstig zijn voor jouw hormoonhuishouding, bij jou passen en haalbaar zijn, zodat het resultaat optimaal en blijvend is.

Met leefstijladviezen en coaching help ik mensen met hormonale klachten om hun gezondheid te verbeteren en met méér plezier en optimaal resultaat hun leefstijl te veranderen. Toegespitst op jouw persoonlijke situatie en praktisch in te plannen. HormoonCoaching leidt tot een betere algehele gezondheid, blijvend resultaat én meer plezier in de nieuwe leefstijl.

Wat bereik je met HormoonCoaching:

• Hormonen weer in balans
• Meer energie, beter eruit zien en lekker in de vel zitten
• optimaal en blijvend resultaat
• Blijvende nieuwe leefstijl
• Verminderen of verdwijnen van klachten

Wie ben ik?

Naast dat ik specialist ben op het gebied van leefstijl en hormonen, ben ik ook een ervaringsdeskundige. In 2004 heb ik 5 weken lang in het ziekenhuis gelegen. Ik had een zware chronische darmontsteking (tussenvorm van Colitis Ulcerosa en de ziekte van Crohn), wat een auto-immuunziekte is. Ik ben jaren later erachter gekomen hoe ik met leefstijlverandering (voeding, training en stressbeperking) mijn gezondheid kon verbeteren. Daarna leerde ik in de opleiding “trainer hormoonfactor” alles over hormonen in relatie tot gezondheid, klachten, ziektes en leefstijl.

Waar kan ik jou bij helpen?

Heb jij hormonale klachten en wil je graag jouw gezondheid verbeteren? Dan begeleid en coach ik je graag bij het effectief veranderen van jouw leefstijl. Om optimaal en blijvend weer lekker in je vel te zitten.
Bekijk op mijn website welke veel voorkomende klachten en ziekten hormoongerelateerd zijn.

Gezonde Groet,
Tatjana Uzelac

www.dehormooncoach.nl

Je vindt Tatjana ook op:

 

Project Details

Tatjana Uzelac
De HormoonCoach

www.dehormooncoach.nl
Facebook
LinkedIn

  • ZOeen