image PlanvanAN – Annemiek Nijland image Mens & Waarde – Miranda Winters

Claudia van den Berg advocaat

Mijn naam is Claudia van den Berg-Klijbroek. Ik ben ondernemer en advocaat. Mijn kantoor C.H. van den Berg Advocatuur is gevestigd midden in het centrum van Alkmaar waar ik in samenwerkingsverband met andere advocaten ben gevestigd.

Ik focus mij op de meest kwetsbaren in de samenleving, mijn specialisaties zijn daar ook op gericht: mensenrechten, vreemdelingen- en vluchtelingenrecht en sociale zekerheid. Goed luisteren, toegankelijk zijn en de tijd nemen voor mijn cliƫnten vind ik erg belangrijk en vormen samen met mijn kennis en doortastendheid de basis van mijn praktijk.

Naast mijn praktijk ben ik ook online te vinden en op social media. Zo heb ik een website (LINK: www.antwoordopvreemdelingenrecht.nl) opgezet met informatie over het vreemdelingen- en vluchtelingenrecht . Onder de naam ‘Advocaat Claudia’ geef ik op verschillende social media platformen een kijkje in het leven van een advocate en probeer ik anderen op een laagdrempelige manier te informeren over de rechtsgebieden waarop ik actief ben.

Website: www.antwoordopvreemdelingenrecht.nl

Je vindt Claudia ook op:

Direct contact is ook mogelijk via berg@colletalkmaar.com of 06 30 80 20 75.

Project Details

Claudia van den Berg
C.H. van den Berg advocatuur

www.antwoordopvreemdelingenrecht.nl

LinkedIn
Facebook
Twitter
Instagram

  • ZOeen