image Mediationland – Ilona Stins image Jouw Transformatie – Claudia Koehoorn

By Hanneke – Hanneke Karte-Pos

Mijn naam is Hanneke Karte-Pos, 42 jaar, vrouw van Dennis en samen hebben wij een dochter van 12 (Jamie) en een zoon van 10 (Tygo). We wonen in Alkmaar, tegen het centrum aan. Ik ben parttime werkzaam als Office Manager in Amsterdam, maar heb daarnaast ook mijn eigen onderneming: ByHanneke.

ByHanneke is een patisserie, chocolaterie en granolaterie.

Al méer dan 10 jaar bak ik taarten, cake, koek en ander lekkers en deed dit dan ook met liefde voor allerlei verjaardagen en bruiloften. De droom om van bakken mijn werk te maken en hier zelf iets voor op te starten werd met het jaar groter en daarom ben ik in 2018 naar de Kamer van Koophandel gestapt om By Hanneke in te schrijven.

Ook mijn drang naar meer kennis en ervaring groeide en ook al volgde ik workshops en cursussen een opleiding in de patisserie had toch ook mijn voorkeur. In 2019 ben ik daarom een patisserie opleiding gaan volgen bij Culinair Centrum Beverwijk, welke ik met groot succes heb afgerond in 2020.
Patisserie én chocolade zijn mijn grote passies op dit gebied.

Vooralsnog richt ik mij op het maken van macarons en bonbons en ook bak ik granola’s, ontstaan vanuit de ei

gen wens naar minder zoet en minder “gedoe”. Het gaat allemaal om de balans.

Ik produceer en lever vanuit mijn fijne keuken thuis. Echter, de wens om een eigen locatie buitenshuis te realiseren is groot en dat hoop ik dan ook zoetjesaan in 2021 te realiseren. De komende jaren werk ik dan toe naar meer uren ByHanneke, maar tot die tijd blijft het vooral een ontwikkeling voor mijzelf in mijn ondernemerschap.

 

www.byhanneke.nl

Je kunt Hanneke ook vinden op:
Instagram
LinkedIn

 

Project Details

Hanneke Karte-Pos
By Hanneke

www.byhanneke.nl

LinkedIn
Instagram

  • ZOeen