image Sacred Sex Academy – Judith Bruin image BBlij – Bianca Laan

Be in Charge – Bianca Sluijs

Wie is Bianca?

De drijvende kracht achter Be in Charge. Mijn eigen onderneming waarin ik sinds 2020 mijn jarenlange ervaring als Event- en Projectmanager samenbreng met de, recentelijk afgeronde, opleiding tot OERsterk Leefstijl coach.

Mijn doel: ondernemende vrouwen en vrouwelijke ondernemers inspireren en in beweging zetten naar een fitter lijf, sterkere mind en avontuurlijker leven. Zodat zij iedere dag meer energie ervaren, zakelijk én privé.

Met een vleugje humor, een berg enthousiasme en gevoelig voor sfeer en groen. Ik ben zelf graag in beweging (van wandelen tot mountainbiken tot hardlopen tot crossfit) en vooral in de natuur. Bij voorkeur in het bos, de duinen en de bergen. Het is dan ook geen verrassing dat veel van mijn events in de natuur, outdoor, plaatsvinden. Ik geloof in de kracht van omgeving op mensen en ben ervan overtuigd dat je meer kunt bereiken buiten je vertrouwde context.

Letterlijk er dus even ‘uit’ zijn om ‘in’ jezelf te investeren. Los van afleiding, verleiding en misleiding.

Voor mij (en dus Be in Charge) geldt: alles draait om energie! Individuele energie, groepsenergie, omgevingsenergie. Als je positieve energie ervaart, zit je lekkerder in je vel en…

  • ben je beter in staat om krachtige keuzes te maken vanuit een ‘HELL YES’ gevoel (en ook vaker voor jezelf te kiezen 😊)
  • voel je je sterker en gaat het kiezen en volhouden van ‘gezonde’ gewoontes je makkelijker af
  • ben je een fijner persoon, als collega, partner, vriendin, moeder of ondernemer
  • ben je in staat om constructiever en creatiever bepaalde uitdagingen aan te gaan (privé en zakelijk)
  • ga je iedere dag met een glimlach naar je werk en ervaar je aan het einde van een dag nog voldoende energie om te sporten, iets leuks te doen met vrienden, te spelen met je kinderen, etc.

De werkgever en werkomgeving spelen hierin een belangrijke rol. Omdat een medewerker ruim een derde van zijn of haar leven doorbrengt op de werkvloer, is dit een belangrijke plek om aandacht te besteden aan vitaliteit en medewerkers te inspireren en ondersteunen om gezonde keuzes te maken. Dit is dan ook de reden dat ik Be in Charge zowel particulier als zakelijk in zet.

OERsterk

De rode draad in de programma’s van Be in Charge, is het OERsterk principe. Ontspanning, Eten, Regelmatig bewegen en mindset (=sterk). Pijlers binnen leefstijl waar je al met kleine stappen zelf invloed kunt uitoefenen op je gezondheid en energie. De truc is alleen dat je de juiste handvatten bezit, deze op de juiste manier inzet, volgens een plan dat specifiek op jou is afgestemd. Je kunt op gebied van Leefstijl heel veel vinden op Google, behalve persoonlijk advies en begeleiding!
Eén van de tools die ik hiervoor gebruik, is de ‘Land of Change’. Een verandertraject dat ik heb ontwikkeld en waarmee je op een uitdagende en avontuurlijke manier verschillende fases doorloopt (lees: landen of werelddelen doorreist), aan de hand van een roadmap. Waarbij de roadmap voor ieder persoon anders kan zijn.

Het gaat niet om het einddoel, maar de reis er naar toe!

www.be-incharge.nl

Je vindt Bianca ook op:

Project Details

Bianca Sluijs
Be in Charge

www.be-incharge.nl

Instagram
Facebook
LinkedIn

  • coaching/mediation
  • persoonlijke ontwikkeling
  • sport & gezondheid/voeding
  • yoga & mindfulness/spiritualiteit
  • zorg& gezondheid