image Mikpunt – Laura Verhoef image Praktijk Beerse – Chantal Beerse

Assistentvoor1dag – Esther Verheijen

Mijn naam is Esther Verheijen. In 2017 ben ik gestart met Assistentvoor1dag, persoonlijk assistent voor ondernemers met meer werk dan tijd.

Assistentvoor1dag werkt voor ondernemers – ZZP’ers en MKB tot ca. 15 medewerkers – die op een punt zijn gekomen waarop ze het niet meer alleen aankunnen. Die de groei van hun onderneming in de weg zitten doordat ze alles zelf willen blijven doen. Met als risico dat ze kostbare steken laten vallen of een burn-out krijgen omdat het allemaal teveel is. Assistentvoor1dag is inzetbaar als persoonlijk assistent voor managementondersteuning en projecten. Hiermee wordt bedoeld: allerlei operationele zaken op secretarieel, organisatorisch en administratief gebied. De ondersteunende werkzaamheden kunnen virtueel of op locatie uitgevoerd worden.

Assistentvoor1dag biedt de oplossing door
1. operationele zaken op secretarieel en organisatorisch gebied uit handen te nemen
2. projecten op te pakken en uit te voeren
3. structuur aan te brengen in huidige en nieuwe werkprocessen
4. mee te denken als sparringpartner

Wat levert het uitbesteden van werk op?
Uitbesteden van werk levert jou als ondernemer geld op! Elk uur wat jij niet aan secretariële of organisatorische werkzaamheden hoeft te besteden, kun je met klanten werken en maak je ‘winst’ op de investering die je in je ingehuurde ondersteuning doet. Wat het je ook oplevert is dat je je avonden, weekenden en vakanties vrij van werk kunt houden, omdat je weet dat je een assistent hebt die de overgedragen werkzaamheden op een professionele manier voor je uitvoert.

Wanneer is het juiste moment om werk uit te besteden?
Het juiste moment om uit te gaan besteden aan een persoonlijk assistent is zodra je werkzaamheden – die nu of in de toekomst omzet gaan opleveren – niet kunt doen. Je kunt daarbij denken aan acquisitiewerkzaamheden, het ontwikkelen van een nieuwe online cursus of het hands-on met klanten aan de slag gaan. Met een persoonlijk assistent in je bedrijf, krijg je daarvoor je handen veel meer vrij. Daardoor stijgt je omzet en je winst, ondanks de ‘kosten’ die je maakt om ondersteuning in te huren. Een ander goed moment is ook als je bij het uitvoeren van secretariële of organisatorische werkzaamheden jezelf begint af te vragen of die werkzaamheden wel jouw uurtarief waard zijn en of je op dat moment kunt doen waar jij de beste in bent.

Wat je wel en niet uitbesteedt, is voor elke ondernemer anders. Dit hangt namelijk af van wat jou de meeste energie oplevert als je het niet meer hoeft te doen. Verder is dit afhankelijk van het stadium van de groei van je bedrijf.
Uiteindelijk, als je er objectief naar kijkt, kun je alles – en dan ook echt alles – uitbesteden. Als jij het kunt, is er namelijk altijd wel iemand die het net zo goed kan of er zelfs geoefender in is dan jij. De keuze is dus niet afhankelijk van wat je KUNT uitbesteden maar van wat je WILT uitbesteden. Delegeer wat niet bij je past en doe zoveel mogelijk waar jij het beste in bent. Het is de beste kans om je bedrijf te laten groeien ver voorbij het huidige niveau!

Ben jij die ondernemer die zijn organisatie wil laten groeien? Wil je meer structuur in je organisatie? Heb je een project dat je wilt uitbesteden? Kijk dan op www.Assistentvoor1dag.nl of bel 0651544695.

Project Details

Esther Verheijen
Assistent voor 1 Dag

www.Assistentvoor1dag.nl

  • ZOeen