image Ellen Dekker Interieur image Praktijk De Wijze Uil – Jacqueline Forster

Arabella Seegers Coaching

Arabella Seegers – Coaching voor hoogopgeleiden

 

Het is mijn overtuiging dat je leider van jouw leven wordt wanneer je jouw innerlijke wijsheid weer herinnert.

“Is dit alles?”

Jouw grootste uitdaging is om er persoonlijk meer aan te “hebben” dat je goed bent in wat je doet. Mensen om je heen begrijpen niet wat jou belet om meer te genieten wat je al hebt terwijl je vooral ziet dat je zoveel meer wilt. Je vindt namelijk niet langdurig de rust en bezieling die er inmiddels zou moeten zijn. Het is nu of er iets ontbreekt maar je kunt er net niet de vinger erop leggen. Dat wil je helder krijgen.

Hoogopgeleid en toch vastgelopen

Door het werk met mijn klanten heb ik ontdekt dat hun sterkten in feite hun uitdagingen worden. Een combinatie van factoren zorgt er voor dat je steeds meer vastraakt; in je hoofd, je lijf en je gevoel. Sterker nog, het zijn Jouw hoogopgeleide rationele capaciteiten die tot je huidige succes hebben geleid, die het gevoel van tevredenheid en zingeving juist tegenwerken.

Jouw kennis is de sleutel

Wanneer je echt inzicht hebt in jezelf kan alles om je heen groeien. Innerlijke wijsheid is een belangrijke kwaliteit in het leven. Het helpt je te verbinden op vele niveaus. Als je een ander perspectief op de wereld krijgt, zie je ook andere mogelijkheden. Dan vindt transformatie plaats.

Ik heb een academische en een lange corporate achtergrond (IT & projectmanagement). Die corporate wereld, de werkstructuren en snelheid snap ik ook als geen ander. Daarom herken ik ook in anderen hoe makkelijk het die innerlijke wijsheid wordt vergeten.

Warme groet,
Arabella Seegers

www.arabellaseegers.com

Volg Arabella ook op social media:

 

Project Details

Arabella Seegers
Arabella Seegers Coaching

www.arabellaseegers.com

LinkedIn
Instagram

  • ZOeen