image Ambitiesessie image Lenny Beers Business Support

1-op-1 sessie Focus op jouw WHY

Persoonlijke sessie met Natasha Ioppi

Zet jezelf onderscheidend in de markt

Heb je het idee dat je meer focus moet aanbrengen in jouw bedrijf om de juiste klanten aan te trekken? Heb je moeite met het duiden van jouw doelgroep? Weet je niet goed hoe je jouw bedrijf in de markt moet zetten? Boek dan een focus (of concept-) sessie bij Natasha Ioppi!

Niet meer zoeken naar steeds andere manieren om (de juiste) klanten te trekken. Zet jouw bedrijf neer als een sterk concept, met tal van mogelijkheden om te groeien. Natasha helpt jou daar graag bij!

Wat houdt een focus sessie in?

Tijdens een focus sessie helpt Natasha jou om jouw talenten, passie en kernwaarden naar boven te halen, te benoemen en te vertalen naar een duidelijk, onderscheidend concept. Zij weet als geen ander dat jouw focus niet hoeft te liggen in het soort producten/diensten, een specifieke niche of doelgroep-omschrijving. Deze sessie schept duidelijkheid in jouw onderscheidende waarde en geeft tal van mogelijkheden om jouw bedrijf sterk in de markt te zetten en te laten groeien. Geschikt voor zowel startende ondernemers als ondernemers die behoefte hebben aan een andere focus of herprofilering.

Wat krijg je bij deze conceptsessie:

  • 2 voorbereidingsopdrachten
  • sessie van ca. 2 uur
  • boek Start with Why van Simon Sinek of een Correctbook (t.w.v. € 15,=)
  • praktische werkbladen
  • follow-up, beknopt verslag van de sessie met tal van aanvullende tips en ideeën

Heb je vragen of wil je direct een afspraak maken, mail dan met Natasha.

Project Details

Voor een 1-op-1 sessie geldt een investering van € 249,=* (ex btw)

* Voor ZOéén leden geldt een prijs van € 199,= (ex btw) per sessie

De ambitiesessie en conceptsessie vullen elkaar prima aan en zijn ook goed als dubbele sessie te boeken. Wil je beide sessies boeken, dan ontvang je een extra korting van 10%.

  • 1-op-1 sessie
  • Natasha Ioppi