ZO Helpen We Elkaar

de Corona-crisis door!

Het is een bizarre tijd! De Corona/Covid 19 pandemie heeft de hele wereld in zijn greep. Onze dagelijkse routine, onze zekerheden, ons leven… alles is fundamenteel veranderd. Alles staat op zijn kop.

Ook, of juist, in deze tijd willen we jou blijven inspireren en ondersteunen. Want ook nu blijven wij in de visie van Zij Onderneemt geloven: door ons met elkaar te verbinden en samen te werken, maken we de wereld beter.

Op deze pagina verzamelen we van alles wat jou door deze barre tijd kan helpen. Informatie en inspiratie, tips en ideeën, steun en advies. We geven daarbij ook, als vanzelfsprekend, het podium aan onze ZOéén-leden, want

ZO HELPEN WE ELKAAR!

We hebben alle informatie en inspiratie onderverdeeld in een aantal thema’s. ZO kun je makkelijk en snel opzoeken waar jij op dit moment behoefte aan hebt.

Heb je aanvullingen of tips voor deze verzamelpagina, stuur dit dan aan ons door.

In de crisis liggen de zaden van de kansen.

Marilyn Monroe

ZO Helpen We Elkaar sessies

Elke woensdagochtend thematische online netwerksessie
10.00 – 11.30 uur

Na een succesvolle eerste online editie van onze ZO Koffietijd hebben we besloten om een wekelijkse online bijeenkomst te organiseren om elkaar als ondernemende vrouwen nog meer te ondersteunen en inspireren in deze moeilijke tijd. Elke week een ander thema, aangedragen en ingevuld door de deelnemers. De thema’s vermelden we hierboven in de agenda en op onze Facebook-pagina. Heb jij behoefte aan antwoorden of hulp rond een bepaald thema? Laat het ons dan weten.

Wil je ook deelnemen? Registreer je via onderstaande link en je ontvangt automatisch een mailtje met alle info en deelname-link.


ZO blijf je sterk en ontspannen

ZO blijf je op de hoogte

ZO onderneem je thuis

ZO blijf je fit

ZO houd je het leuk, grappig…

ZO geef je wat door

ZO help je je kinderen

ZO houd je contact

ZO leer je bij