ZO EindejaarsParty 2020

ZOals elk jaar sluiten we ook dit jaar weer feestelijk af met onze inspirerende
Eindejaarsbijeenkomst voor ZOéén-leden en andere ondernemende vrouwen.
Dit keer kunnen we helaas niet ‘live’ bij elkaar komen, maar we trekken alles uit de kast om er een spetterend, feestelijk, inspirerend en bruisend

ONLINE EINDEJAARS PARTY

van te maken! Met een bijzonder programma, waar natuurlijk zeker de inspirerende en interactieve trendlezing (mét breakout/brainstorm rooms) deel van uitmaakt.

AANMELDING GESLOTEN!

Ook al kunnen we dit keer niet fysiek bij elkaar zijn, voor deze online Eindejaarsbijeenkomst hebben we verschillende leuke, creatieve elementen bedacht om er ook op deze manier een spetterend, inspirerend feestje van te maken.

De trendlezing bevat diverse brainstormsessies waarin je, in kleine groepjes, gezamenlijk kunt brainstormen over de besproken trends en in hoeverre ze door jou zakelijk kunnen worden opgepikt.

Vooraf ontvang je, via de post, een speciaal sfeerpakketje, waarmee je zelf thuis tijdens de online bijeenkomst die fijne sfeer kunt maken. ZO kunnen we er samen toch een leuk feestje van maken.

En natuurlijk vertellen we over onze nieuwe plannen voor Zij Onderneemt in 2021. Kortom: het wordt zeker een échte PARTY!

DATUM : donderdag 10 december

TIJD : 19.30 – 22.00 uur

LOCATIE :  ONLINE

DEELNAME : € 15,= (ex. btw)*
inclusief sfeerpakketje.

* GRATIS voor ZOéén leden

Nog geen lid? Profiteer dan nu van onze eindejaars-aanbieding!

Meld je aan vóór* 23 november, dan weet je zeker dat je jouw sfeerpakketje op tijd in huis hebt.

* Natuurlijk mag je je ook na die datum nog aanmelden, maar dan kunnen we niet garanderen dat je het sfeerpakketje op tijd in huis hebt!