• ZO sluiten we het jaar af

ZO EindejaarsFeest 2022

ZOals elk jaar sluiten we ook dit jaar weer feestelijk af met onze inspirerende
Eindejaarsbijeenkomst voor ZOéén-leden en andere ondernemende vrouwen.
Nu we dit jaar weer fysiek bij elkaar mogen komen, gaan we er weer een écht

ZO Eindejaars FEESTJE

van maken! Met een feestelijk programma, waar natuurlijk zeker de inspirerende en interactieve trendlezing deel van uitmaakt.

KOOP HIER JE KAARTJE*

 

Het ZO Eindejaarsfeest is exclusief voor ZOéén-leden!
Gebruik de code die je hebt ontvangen in de leden-nieuwsbrief om het kaartje te kopen in onze webshop.

Na twee online edities zijn we blij dat we voor deze eindejaarsbijeenkomst weer fysiek bij elkaar kunnen komen. We maken er daarom écht een feestje van!

Natuurlijk geeft Natasha weer haar inspirerende trendlezing over de nieuwste trends en ontwikkelingen in de wereld en in hoe jij daar zakelijk op kunt inspringen. Daarnaast vertellen we over onze nieuwe plannen voor Zij Onderneemt in 2023. Een speciaal jaar want we vieren dan ons 10-jarig jubileum!

De verzorging is dit jaar geheel in handen van De Eettuin, een vertrouwde plek voor velen daar we hier ook onze maandelijkse netwerkochtenden organiseren. In deze sfeervolle omgeving, natuurlijk in kerstsfeer, kunnen we genieten van een hapje en drankje. EN dit keer organiseren we ook weer onze populaire kerstpakketten-ruil!*

DATUM : donderdag 8 december 2022

TIJD : 19.30 – 22.00 uur

LOCATIE :  De Eettuin in De OndernemersTuin, Alkmaar

DEELNAME : € 15,=*

* Dit evenement is exclusief voor ZOéén leden!
Nog geen lid? Profiteer dan nu van onze eindejaars-aanbieding!

N.B. Het ZO EindejaarsFeestje is exclusief voor ZOeen-leden!
Ben jij (nog) geen ZOeen-lid, maar zou je wel graag naar dit inspirerende netwerk-feestje komen? Vraag dan één van onze ZOeen-leden naar de speciale VRIENDINNEN-ACTIE!

DOE MEE AAN DE

KerstPakket-Ruil

Ondernemer zijn is heerlijk, maar soms missen we wel dat oubollige kerstpakket wat je vroeger van je werkgever kreeg. Het was altijd weer een verrassing wat er nu weer in die mooie doos zat.

Daarom hebben we al enkele jaren geleden de Kerstpakket-Ruil opgezet tijdens onze Eindejaarsbijeenkomsten. Meedoen is heel eenvoudig (én leuk!):

  • je geeft bij bestellen van je kaartje voor het Eindejaarsfeest aan dat je meedoet met de Kerstpakket-Ruil
  • je ontvangt uiterlijk 1 week voor de bijeenkomst de naam van de deelnemer/ZOeen-lid waarvoor jij een kerstpakket gaat verzorgen
  • je houdt de naam van de ontvanger van jouw pakket GEHEIM!
  • een andere (onbekende) deelnemer ontvangt een mailtje met jouw naam
  • je verzorgt een kerstpakket/kado voor de ontvanger. Je mag zelf bepalen wat er in zit en hoe het eruit ziet. Je mag maximaal 15 euro uitgeven
  • je pakt het pakket/kado mooi in en voorziet het van een kaartje met de naam van de ontvanger ( de naam die je vooraf hebt ontvangen), Vergeet niet in het pakket ook een kaartje met jouw naam (en kerstwens) te doen, zodat de ontvanger je later ook kan bedanken.
  • je neemt het pakket mee naar het Eindejaarsfeestje en plaatst het op de speciale kadotafel
  • aan het einde van de avond kun je bij de kadotafel op zoek naar het pakket met jouw naam en die mag je mee naar huis nemen
  • Extra leuk: maak foto’s van je kado en het uitpakken en plaats die op social media met de hashtag #ZOKerstpakketRuil