• ZO sluiten we het jaar af

ZO EindejaarsFeest 2021

ZOals elk jaar sluiten we ook dit jaar weer feestelijk af met onze inspirerende
Eindejaarsbijeenkomst voor ZOéén-leden en andere ondernemende vrouwen.
Helaas hebben we vanwege de huidige maatregelen ertoe moeten besluiten om ook dit jaar het EindejaarsFeestje weer ONLINE plaats te laten vinden. Maar met behulp van een nieuwe online tool (Spatial Chat), gaan we er ook dit keer weer een écht

ZO Eindejaars FEESTJE

van maken! Met een feestelijk programma, waar natuurlijk zeker de inspirerende en interactieve trendlezing deel van uitmaakt.

MELD JE SNEL AAN!

De huidige ontwikkelingen rond corona en bijbehorende verscherpte maatregelen, hebben ons doen besluiten om toch ook voor dit jaar te gaan voor een ONLINE Eindejaarsbijeenkomst. Maar door het inzetten van een nieuw online tool (Spatial Chat) gaan we er toch een echt feestje van maken. ZOdat je ook online live kunt meepraten, dansen, borrelen en luisteren.

Natuurlijk geeft Natasha weer haar inspirerende trendlezing over de nieuwste trends en ontwikkelingen in de wereld en in hoeverre ze door jou zakelijk kunnen worden ingezet.

En natuurlijk vertellen we over onze nieuwe plannen voor Zij Onderneemt in 2022. Kortom: het wordt zeker een écht FEESTJE!

DATUM : donderdag 9 december

TIJD : 19.30 – 22.00 uur

LOCATIE :  ONLINE via Spatial Chat

DEELNAME : € 15,= (ex. btw)*

* GRATIS voor ZOéén leden

Nog geen lid? Profiteer dan nu van onze eindejaars-aanbieding!

De locatie die voor ons ZO EindejaarsFeestje beschikbaar was gesteld door ZOéén-leden Davinia en Kana van Vitaliteitscentrum BREEZ, kunnen we nu helaas niet bezoeken. Maar Kana en Davinia zullen ook in de online versie iets gaan vertellen over hun mooie vitaliteitscentrum.

BREEZ is een centrum waar vitaliteit centraal staat. Specifiek voor het centrum is de Whole Body Cryo Therapie, een therapie waar je in een speciale cabine enkele minuten aan extreme koude wordt blootgesteld. Een zeer verkwikkende, vitaliserende therapie! Maar je kunt bij BREEZ ook terecht voor massage, sauna, yoga, ademwerk, beauty en meer. In hun centrum bieden zij ruimte voor ondernemers die diensten aanbieden op het gebied van vitaliteit.

Vraag ze tijdens onze bijeenkomst gerust over de Cryo therapie of andere mogelijkheden van hun centrum. Of maak een afspraak voor een persoonlijke rondleiding.