image V-Assistance – Carina Mathot image Your Assistant – Cindy Talma

ZO Eindejaarsbijeenkomst

ZO Eindejaarsbijeenkomst 2019

Zoals elk jaar organiseren wij ook dit keer weer een inspirerende Eindejaarsbijeenkomst voor ZOéén-leden en andere ondernemende vrouwen. Deze vindt plaats op donderdagavond 12 december bij De Waterkant in Alkmaar.

Tijdens de bijeenkomst blikken we, samen met jou, kort terug op het afgelopen jaar en vertellen wij je over onze plannen voor 2020. Natuurlijk geeft Natasha ook dit keer weer haar populaire, inspirerende trendlezing waarin ze met beeld en tekst diverse ontwikkelingen en trends uitlicht en jou ideeën geeft voor mogelijkheden voor jouw business.

Na afloop is er voldoende gelegenheid om te netwerken en sparren onder het genot van een hapje en drankje.

Datum: donderdag 12 december 2019
Tijd: 19.30 tot ca. 22.30 uur
Locatie: De Waterkant, Kanaaldijk te Alkmaar (voormalig pand Rijkswaterstaat)
Deelname: 25 euro, gratis voor ZOéén-leden

Op veler verzoek organiseren wij ook dit jaar weer de Kerstpakketten-Swap:

Als zzp-er missen we soms best nog wel het ouderwetse kerstpakket van onze vroegere werkgever(s). Zo’n verrassingsdoos vol met lekkere en praktische (of minder lekkere en -praktische) dingen. En omdat december de maand is van verrassingen en cadeaus hebben we enkele jaren geleden de Kerstpakketten-Swap opgezet.

Wat is de bedoeling?

Als jij mee wilt doen geef je dit aan op het aanmeldingsformulier voor de Eindejaarsbijeenkomst. Je ontvangt dan uiterlijk 1 week voor de bijeenkomst (of eerder) een mailtje met de naam van jouw swap-partner. Voor deze persoon ga jij een ‘kerstpakket’ kopen/maken/samenstellen met een maximale waarde van 15 euro. Je kunt je helemaal creatief uitleven op jouw kerstkado. Geef iets van jouw eigen bedrijf, maak zelf iets of stel een kadootje samen van gekochte dingen. Je kunt je natuurlijk ook vooraf even kennismaken met jouw swappartner via haar profielpagina op de ZO-website of haar eigen website. MAAR: het moet wel geheim blijven welke swappartner jij hebt gekregen! ZO blijven de kerstkadoos echte verrassingen.

Doe jij ook mee met de ZO Kerstpakketten Swap? Geef dit dan aan op het aanmeldingsformulier!

 

MELD JE HIER AAN!

Project Details

ZO Eindejaarsbijeenkomt & Trendlezing
datum: don. 12 december 2019
tijd: 19.30 - 22.30 uur
locatie: De Waterkant te Alkmaar

  • workshop