• MasterClasses

Hoe je het ook noemt; masterclass, training, workshop…

de MasterClasses van Zij Onderneemt zijn altijd
leerzaam, inspirerend, vernieuwend, praktisch én gezellig.

Stefanie en Natasha van Zij Onderneemt geven elk jaar een aantal MasterClasses die je niet niet alleen een stap verder brengen, maar eerder een reuzesprong

Concept creator, marketeer en Creactivator Natasha Ioppi is een creatieve duizendpoot. Al haar vaardigheden en kennis heeft ze ondergebracht in haar bedrijf C-effect; concept, creativiteit, change, communicatie, content…
Ze heeft in haar werkzame leven als werknemer, manager en ondernemer veel ervaring en kennis opgedaan in verschillende branches en werkgebieden. Samen met haar vernieuwende inzicht, snelle creatieve geest en gevoel voor trends en ontwikkelingen zorgt dit ervoor dat ze zich snel kan inleven en direct creatieve kansen en mogelijkheden ziet. Zij is tevens founder van Zij Onderneemt.

Organisatieadviseur en change maker Stefanie Hoogland is – zoals ze zelf een paar jaar geleden ontdekte – een echte multipotential. Ze heeft zich in het onderwerp verdiept en werkt inmiddels aan een boek erover.
Stefanie Hoogland is ook leiderschapscoach, facilitator, spreker en auteur. Zij heeft in haar jarenlange ervaring in leidinggevende functies en als ondernemer veel kennis opgedaan van verschillende methodieken en zet die nu op haar persoonlijke wijze in, passend bij de situatie, de organisatie en de mens. Zij is tevens founder van Zij Onderneemt.

MasterClass Ondernemen als Multipotential

Datum: woensdag 7 juli 2021
Tijd: 19.30 – 21.00 uur
Locatie: online
prijs exclusief btw

€ 50,=*

* ZOéén-leden betalen slechts € 35,= (excl. btw)