• MasterClass

    Jij bent ZO Veelzijdig

Ben jij ondernemend, vind je veel werkvelden of bezigheden interessant en maak je je die snel eigen?

Misschien ben jij dan wel een multipotential!

Multipotentials hebben de wind mee in een wereld waarin mensen steeds vaker verschillende banen of bezigheden hebben en waarin skills als leergierigheid en aanpassingsvermogen belangrijker worden.

Jij bent ZO Veelzijdig

Heb jij meerdere interesses en kun je ook veel verschillende dingen? Ben je ondernemer geworden omdat je niet wil kiezen? Een baan of onderneming voor het leven is zo langzamerhand niet meer van deze tijd. Steeds meer vrouwen gaan ondernemen omdat ze eindelijk willen gaan doen wat ze écht leuk vinden, meer talenten willen ontplooien of werk willen doen dat beter bij hen past. En dat hoeft niet één ding te zijn.

Veel multipotentials kiezen voor het ondernemerschap. Maar hoe is het om als multipotential te leven en te werken en dus ook te ondernemen? Wat zijn de positieve kanten van een ondernemende multipotential zijn? En wat zijn de valkuilen?

Stefanie vertelt in deze masterclass hoe je als multipotential met de juiste keuzes en een goede planning het beste uit jezelf kan halen. De kunst is namelijk om interesses, projecten en activiteiten zodanig te combineren zonder dat je erin verdrinkt. Je behoudt dan het overzicht en de tijd om te genieten van wat je doet. Tijd die je besteedt aan dingen die je écht zou willen of kunnen doen.

Leerdoelen:

• je ontdekt of je een multipotential bent en wat inhoudt
• je leert wat dat betekent bij het zoeken naar passend werk
• je leert hoe je diverse talenten en interesses kunt combineren

Stefanie Hoogland

Organisatieadviseur en change maker Stefanie Hoogland is – zoals ze zelf een paar jaar geleden ontdekte – een echte multipotential. Ze heeft zich in het onderwerp verdiept en werkt inmiddels aan een boek erover.
Stefanie Hoogland is ook leiderschapscoach, facilitator, spreker en auteur. Zij heeft in haar jarenlange ervaring in leidinggevende functies en als ondernemer veel kennis opgedaan van verschillende methodieken en zet die nu op haar persoonlijke wijze in, passend bij de situatie, de organisatie en de mens. Zij is tevens één van de oprichters van Zij Onderneemt.

MasterClass Jij bent ZO Veelzjdig

Datum: dinsdag 20 september 2022
Tijd: 19.30 – 21.00 uur
Locatie: online
prijs exclusief btw

€ 50,=*

* ZOéén-leden betalen slechts € 35,= (excl. btw)