• MasterClass ZO Waardevol

    Jij verdient het om meer te verdienen!

Jij bent ZO Waardevol

Hoeveel vraag ik voor mijn werk? En ben ik dat waard? Vinden mijn klanten dat ook waard? Reken ik per uur of per dienst of moet ik pakketten samenstellen? Hoe bereken ik mijn prijs eigenlijk en hoe doen anderen dat? Wat kan ik doen als ik meer wil verdienen als dat ik aan tijd beschikbaar heb?

Allemaal vragen die je jezelf als vrouwelijk ondernemer vast weleens stelt. Vind jij het moeilijk om een goede prijs te bepalen en te vragen voor jouw diensten? Of ben je op zoek naar meer en slimmere verdienmodellen voor je bedrijf?

Doe mee aan de online MasterClass

Jij bent ZO Waardevol!

Wat als je nu eens goed geld kunt verdienen met het werk wat jij leuk vindt,
met de dingen waar jij goed in bent
voor de prijs die jij zeker waard bent?

Alleen jij bepaalt hoeveel je wilt verdienen en hoeveel van je tijd je hiervoor wilt inzetten.

In deze masterclass leer je alles over prijzen, tarieven, waarde en waarde perceptie en verdienmodellen.

Na deze masterclass:

Weet je beter wat je ‘waard’ bent,
Durf je betere prijzen te vragen voor jouw diensten,
Heb je inzichten in andere verdienmodellen,
Krijg je ideeën hoe je makkelijker geld kunt verdienen,
Leer je hoe je waarde verhogende factoren kunt inzetten,
Trap je niet meer in de valkuil van gratis advies!

Jij bent ZO WAARDEVOL!

Natasha:

“Als startende ondernemer was ik heel scheutig met mijn diensten en advies. Ik gaf veel voor weinig of voor niets, in de hoop dat ik werd opgemerkt en mensen later bij mij terug zouden komen voor een goedbetaalde opdracht. Inmiddels heb ik geleerd dat als jij er zelf geen waarde aan geeft, dat het ook niet als waardevol wordt beschouwd. In de 20 jaar dat ik nu ondernemer ben, heb ik met veel verschillende verdienmodellen gewerkt. Voor diensten maar ook voor producten (heb ooit een webshop en winkel gehad). Zo heb ik ook geleerd hoe je kunt inspelen op de waarde perceptie van je klanten. Want waarde is vaak meer dan alleen een prijs. “

MasterClass

Jij bent ZO Waardevol

DATUM: dinsdag 18 april 2023
TIJD: 9.00 – 11.30 uur
LOCATIE: online via ZOom
DEELNAME: € 79,=* (excl. btw) / GRATIS voor ZOeen-leden

* Inclusief onbeperkt toegang tot 2 online trainingen van onze ZO Academie t.w.v. € 50,=. Deze trainingen, ‘Vragen wat je waard bent’ en ‘Jouw next TOP model’, helpen je om verdere concrete stappen te maken.

Zorg dat jij straks ook kan vragen én krijgen wat jij waard bent.