ZO kom je verder - business coaching

Heb je het idee dat je meer focus moet aanbrengen in jouw bedrijf om de juiste klanten aan te trekken? Heb je moeite met het duiden van jouw doelgroep? Weet je niet goed hoe je jouw bedrijf in de markt moet zetten?

Boek dan een focussessie bij Natasha Ioppi!

Niet meer zoeken naar steeds andere manieren om (de juiste) klanten te trekken. Zet jouw bedrijf neer als een sterk concept, met tal van mogelijkheden om te groeien. Natasha helpt jou daar graag bij!

Tijdens een focus sessie helpt Natasha jou om jouw talenten, passie en kernwaarden naar boven te halen, te benoemen en te vertalen naar een duidelijk, onderscheidend concept. Zij weet als geen ander dat jouw focus niet hoeft te liggen in het soort producten/diensten, een specifieke niche of doelgroep-omschrijving. Deze sessie schept duidelijkheid in jouw onderscheidende waarde en geeft tal van mogelijkheden om jouw bedrijf sterk in de markt te zetten en te laten groeien. Geschikt voor zowel startende ondernemers als ondernemers die behoefte hebben aan een andere focus of herprofilering.

Wat krijg je allemaal bij deze sessie:

  • 2 voorbereidingsopdrachten
  • sessie van ca. 2 uur
  • boek Start with Why van Simon Sinek of een Correctbook (t.w.v. € 15,=)
  • praktische werkbladen
  • follow-up, beknopt verslag van de sessie met tal van aanvullende tips en ideeën

Deze sessie kan eventueel ook online, via Zoom of Skype. Een focussessie is uitermate geschikt voor ZZP’ers en zowel startende als groeiende ondernemers.

Voor een focussessie geldt een investering van € 249,=* (ex btw)

* Voor ZOéén leden geldt een prijs van € 199,= (ex btw) per sessie

Voor meer duidelijkheid en focus in je bedrijf kun je de focussessie ook laten voorafgaan door een ambitiesessie met Stefanie.

Heb je meer behoefte aan een iets langer traject, eventueel afgewisseld met coaches Stefanie en Natasha, vraag dan naar de mogelijkheden voor een coachingtraject.

Wil je meer informatie of twijfel je welke coach het beste bij je past? Stuur ons dan een mailtje.