Focus Traject - combinatie aanbieding

Twijfel je wat je wilt met je onderneming? Loop je vast in jouw onderneming en zoek je een nieuwe richting? Heb je moeite om een niche te kiezen of focus aan te brengen? Ben je een multi-potential of gewoon veelzijdig en heb je meerdere interesses en talenten?

Met dit Focus Traject boek je een combinatie van 2 inspirerende en praktische sessies die je verder helpen om jezelf te profileren met je bedrijf en focus aan te brengen.

1. Ambitiesessie met Stefanie Hoogland
2. Focussessie met Natasha Ioppi

Hoe fijn is het om snel te weten wat je wilt en hoe je het wilt? Om vervolgens lekker concrete plannen te maken? Dit mini-traject ondersteunt je daar graag bij!

Ambitiesessie

Een Ambitiesessie is een bijzonder krachtige sessie en is een energie-mindmap van je ambities. Deze sessie duurt 2 uur en geeft je een helder inzicht in je ambities vanuit jouw intuïtie en energie. Deze mindmap maakt het in één oogopslag duidelijk waar je eigenlijk voor wilt gaan en waar niet (meer). Je zult verbaasd zijn over de inzichten die je krijgt op deze manier. De uitkomsten van deze sessie maken het je veel makkelijker om met de juiste keuzes en energie je toekomst in jouw bedrijf en leven vorm te geven.

Voor een ambitiesessie geldt een investering van € 249,=* (ex btw)

* Voor ZOéén leden geldt een prijs van € 199,= (ex btw) per sessie

Focussessie

Tijdens een Focus sessie helpt Natasha jou om jouw talenten, passie en kernwaarden naar boven te halen, te benoemen en te vertalen naar een duidelijk, onderscheidend concept. Zij weet als geen ander dat jouw focus niet hoeft te liggen in het soort producten/diensten, een specifieke niche of doelgroep-omschrijving. Deze sessie schept duidelijkheid in jouw onderscheidende waarde en geeft tal van mogelijkheden om jouw bedrijf sterk in de markt te zetten en te laten groeien.

Voor een focussessie geldt een investering van € 249,=* (ex btw)

* Voor ZOéén leden geldt een prijs van € 199,= (ex btw) per sessie

Wat krijg je allemaal bij dit Focus Traject:

  • 2 voorbereidingsopdrachten voor elke sessie, zodat we voortvarend van start kunnen in de sessie
  • gratis E-book met 25 vragen die helpen te ontdekken wat je echt wilt
  • twee sessies van ca. 2 uur (één sessie met Stefanie en één sessie met Natasha)
  • een boek van Stefanie naar keuze ( De Flamingo Factor of Geef jezelf een break mama)
  • een Correctbook (t.w.v. € 15,=)
  • verschillende praktische werkbladen die je helpen daarna concrete stappen te maken
  • follow-up en Q&A (telefonisch of via Zoom)

De sessies kunnen alleen persoonlijk en in de regio Alkmaar. Dit Focus Traject is uitermate geschikt voor startende ondernemers maar ook voor de meer ervaren ondernemer die behoefte heeft aan meer focus of vernieuwde positonering.

Combinatie Aanbieding

De individuele sessies van Stefanie en Natasha hebben normaal een prijs van 249* euro, per sessie. Deze elkaar aanvullende sessies bieden we nu als combinatie in een speciaal Focus Traject aan voor slechts

€ 475,=*

* ZOéén-leden betalen normaal per sessie € 199,= en voor deze combinatie aanbieding slechts € 375,=