ZO kom je verder - business coaching

Twijfel je wat je wilt met je carrière of onderneming? Overweeg je te gaan ondernemen maar weet je niet in wat? Of loop je vast in jouw onderneming en zoek je een nieuwe richting? Boek dan een ambitiesessie bij Stefanie Hoogland!

Hoe fijn is het om snel te weten wat je wilt en hoe je het wilt? Om vervolgens lekker concrete plannen te maken? Stefanie ondersteunt je daar graag bij!

Een ambitiesessie is een bijzonder krachtige sessie en is een energie-mindmap van je ambities. Deze sessie duurt 2 uur en geeft je een helder inzicht in je ambities vanuit jouw intuïtie en energie. Deze mindmap maakt het in één oogopslag duidelijk waar je eigenlijk voor wilt gaan en waar niet (meer). Je zult verbaasd zijn over de inzichten die je krijgt op deze manier. De uitkomsten van deze sessie maken het je veel makkelijker om met de juiste keuzes en energie je toekomst in jouw bedrijf en leven vorm te geven.

Wat krijg je allemaal bij een ambitiesessie:

  • 2 voorbereidingsopdrachten zodat we voortvarend van start kunnen in de sessie
  • gratis E-book met 25 vragen die helpen te ontdekken wat je echt wilt
  • een sessie van 2 uur om jouw ambities in kaart te brengen
  • een boek van mij naar keuze ( De Flamingo Factor of Geef jezelf een break mama) of een Correctbook (t.w.v. € 15,=)
  • werkbladen die je helpen daarna concrete stappen te maken

Deze sessie kan alleen persoonlijk en in de regio Alkmaar. Een ambitiesessie is uitermate geschikt voor professionals, ZZP’ers en (startende) ondernemers.

Voor een ambitiesessie geldt een investering van € 249,=* (ex btw)

* Voor ZOéén leden geldt een prijs van € 199,= (ex btw) per sessie

Voor meer duidelijkheid en focus in je bedrijf kun je de ambitiesessie heel goed laten opvolgen door een focussessie met Natasha.

Heb je meer behoefte aan een iets langer traject, eventueel afgewisseld met coaches Stefanie en Natasha, vraag dan naar de mogelijkheden voor een coachingtraject.

Wil je meer informatie of twijfel je welke coach het beste bij je past? Stuur ons dan een mailtje.