Drop us a line...

Send Message

ZO ondersteunt

De Expeditie

Een 50-daagse ontdekkingsreis naar een succesvol bedrijf en fijner leven.

ZOéén lidmaatschap

Het ZOéén lidmaatschap biedt een community voor optimale ondersteuning, inspiratie en advies.

Open Spreekuur

Kom naar ons maandelijks open spreekuur en stel je vragen.

De Expeditie

Het ondernemerschap is als een ontdekkingsreis. Ga met ons mee op reis en ontdek de weg naar succesvol ondernemen en fijner leven.

Het ondernemerschap is als een ontdekkingsreis. Je komt op bijzondere plaatsen, ontmoet interessante mensen en beleeft inspirerende momenten. Een reis met pieken en dalen, van ervaringen en ontberingen, maar één die velen niet zouden willen missen. Zij Onderneemt neemt je mee op een speciale ondernemersreis met De Expeditie. De Expeditie leert je van alles over het ondernemerschap. Om sterker in je schoenen te staan, je zelfverzekerd te presenteren, creatief te denken… kortom: alles om succesvoller te ondernemen.

Wat is het?

De Expeditie leert je van alles over het ondernemerschap. Om sterker in je schoenen te staan, je zelfverzekerd te presenteren, creatief te denken… kortom: alles om succesvoller te ondernemen.

De Expeditie is een 50-daagse reis naar een succesvoller bedrijf en fijner leven.
In tien weken (maandag t/m vrijdag) nemen wij je mee op een reis door het ondernemerschap. Elke (werk)dag ontvang je een mailbericht met een inspirerende opdracht, praktische tip of uitdagende vraag. Elk bericht bevat een bijzonder leermoment om jou dichterbij jouw bergtop te brengen: jouw bestemming, jouw succes!

Hoeveel tijd kost het mij?

De Expeditie vergt niet heel veel van je tijd, alleen inzet. Het gaat tenslotte om jouw succes! Het lezen van de dagelijkse berichtjes kost je hooguit 5 minuten, maar de effecten zijn veel groter dan in tijd.

Daarnaast biedt de Expeditie voldoende afwisseling; van snelle praktische tips en leuke invuloefeningen tot doordenkers en bijzondere inzichten. En deelnemen aan de Expeditie is ook gewoon LEUK! De Expeditie brengt je in 50 stappen dichterbij bij jouw succes!

Wat kost het?

Voor deelname aan De Expeditie betaal je nu slechts

€ 14,95

(ex btw)

Wat krijg je?

  • 50 e-mailberichten (10 weken lang, ma t/m vrij) met inspirerende verhalen, leuke opdrachten, verrassende inzichten, leerzame vragen… en meer
  • toegang tot besloten Facebook-groep om gezamenlijk de reis te beleven, inzichten te delen, vragen te stellen en te sparren met mede-reizigers
  • diverse werkbladen
  • door de mailberichten te bewaren kun je op elk zelf gekozen moment pauzeren en weer opstarten, maar ook de reis opnieuw maken (bijv. als je aan een nieuw project of nieuw ondernemersjaar begint!)


De volgende Expeditie start in

najaar 2018

Wil je ook mee op ontdekkingsreis, meld je dan NU aan!

ZOmaar een bakkie doen

Dit jaar (2018) hebben we onze maandelijkse koffieochtend (Open Spreekuur) op wisselende dagen en locaties gepland (op verzoek van onze leden):

In elke oneven maand (1-januari, 3-maart…) zal de koffieochtend plaatsvinden op de laatste woensdagochtend van de maand bij Brownies & downieS (Kanaalkade) in Alkmaar.
In elke even maand (2-februari, 4-april…) is het weer op de laatste vrijdagochtend van de maand bij Sencha Lunchstore op de Koorstraat (t.o. Grote Kerk) te Alkmaar.

Beiden locaties worden gerund door vrouwelijke ondernemers én hebben een leuke kinderhoek, dus neem gerust je kind(eren) mee.

Datum: check voor de juiste datum onze Facebook-pagina
Tijdstip: 9.30 uur tot ca. 11.30 uur
Deelname: gratis (consumpties voor eigen rekening)