Drop us a line...

Send Message

ZO Nieuwjaarsevent 2018

Begin het jaar met een drankje, een lach, een fijn gesprek

en laat je inspireren voor een succesvol 2018!

Zo Nieuwjaarsevent 2018

Heb je onze Eindejaarsbijeenkomst met inspirerende trendlezing gemist op 14 december? Dan krijg je op 18 januari een nieuwe kans, tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst. Tijd om het glas te heffen op onze successen in het afgelopen jaar en nieuwe plannen te maken voor een nieuw jaar!

Op donderdag 18 januari herhalen we het programma van de eindejaarsbijeenkomst tijdens een even gezellige Nieuwjaarsbijeenkomst. Ook dit keer weer op een hele inspirerende locatie van een ondernemende vrouw: het Inspiratiehuis van behang en design webshop Behangfabriek.com in Heerhugowaard.

Ook tijdens ons Nieuwjaarsevent kijken we vooral vooruit. Naar nieuwe trends en naar de nieuwe plannen voor ons ZOéén lidmaatschap. En natuurlijk heffen we samen het glas op een nieuw succesvol jaar.

SHE WHO DOESN'T LOOK AHEAD REMAINS BEHIND

Trendlezing

Is jouw bedrijf klaar voor de toekomst? Tijdens een inspirerende, interactieve ‘beeldlezing’ vertelt Natasha Ioppi deze avond alles over de trends en ontwikkelingen. Op een praktische manier, want een trendlezing kan soms wat ver van je bed lijken. Natasha vertelt hoe jij met jouw bedrijf gebruik kunt maken van de mogelijkheden die deze trends jou kan bieden. Een soort trendspracticum!

Laat je inspireren voor een nieuw succesvol jaar!

WIJ WENSEN JOU EEN GELUKKIG, SUCCESVOL EN GEZOND 2018