Drop us a line...

Send Message

ZO MasterClasses 2018

De ZO MasterClasses bieden je nieuwe inzichten, bijzondere inspiratie en helpen je verder met jouw bedrijf, jouw ondernemerschap.

Gun jezelf en jouw bedrijf ZO’n bijzondere MasterClass!

MasterClass: CreActief Ondernemen

Creactiviteit is oplossingen bedenken, mogelijkheden zien en kansen pakken. Leer anders te kijken en creaCtiever te ondernemen. Ook voor creatieve ondernemers!

MasterClass: Culture Fit

Wat is cultuur nu eigenlijk? Waarom is het belangrijk te ontdekken wat daarin bij jou past en hoe dat past bij jouw klanten

ZO MasterClass - 18 oktober 2018

Op donderdag 18 oktober 2018 organiseert Zij Onderneemt een speciale MasterClass met als onderwerp: CreActief Ondernemen.
Creactivator Natasha Ioppi neemt je mee op een inspirerende expeditie om jouw creativiteit te ontdekken en te activeren.

Creativiteit is meer dan goed kunnen tekenen of knutselen. Het is het creëren van oplossingen, het zien van mogelijkheden en het pakken van kansen. Iedereen kan creatief zijn!

Natasha Ioppi (De Creactivator, ioppi creative concepts) leert je anders kijken, anders te denken en open te staan voor nieuwe mogelijkheden en kansen. Zodat je creativiteit onderdeel kan laten maken van jouw ondernemerschap, op persoonlijke, actieve en natuurlijke manier.

Vind jij jezelf helemaal niet creatief? Ontdek dan tijdens deze MasterClass dat ook jij creativiteit in je hebt.

Ben jij wel creatief, ben jij creatief ondernemer? Kom dan tijdens deze MasterClass erachter dat jij jouw creativiteit ook op andere onderdelen en manieren in jouw ondernemerschap tot uiting kan brengen.

Laat jezelf CREACTIVEREN!

Donderdag 18 oktober 2018
ontvangst 19.00 uur, start 19.30 uur, einde ca. 22.30 uur

Locatie:

regio Alkmaar (wordt nader bepaald)

Deelname:

€ 95,=  (ex btw)
ZOéén-leden betalen slechts € 50,= (ex btw)

Inclusief koffie/thee, netwerkborrel, praktische werkblad(en) en goodiebag.

Wil je aan beide MasterClasses deelnemen, dan betaal je slechts € 150 (i.p.v. € 190). ZOéén-leden betalen € 50 per MasterClass.

ZO MasterClass - 7 november 2018

Op woensdag 7 november 2018 organiseert Zij Onderneemt een speciale MasterClass met als onderwerp: CultureFit.
Stefanie Hoogland laat je zien hoe belangrijk de cultuur binnen bedrijven en ondernemers onderling is en hoe jij daarin jouw rol kunt bepalen.

Cultuur is hot en cultuur is overal. Maar.. hoe maak je cultuur grijpbaar als het vooral tussen mensen gebeurt?

Vaak kun je wel wat culturele verschijnselen opnoemen van landen of volkeren; Indianen dragen tooien, in Spanje doen ze aan stierenvechten en in Amerika is de vlag heilig. Maar hoe zit het met jouw eigen cultuur binnen jouw onderneming, ook al werk je misschien alleen? En hoe matcht die wel (of niet) met jouw klanten?

Dat ga je leren in de Masterclass: Wat is jouw ‘culturefit?’ Je leert wat cultuur nu eigenlijk is, waarom het belangrijk is te ontdekken wat daarin bij jou past en hoe dat past bij jouw klanten.

Wat is jouw CULTUREFIT?!

Woensdag 7 november 2018
ontvangst 19.00 uur, start 19.30 uur, einde ca. 22.30 uur

Locatie:

regio Alkmaar (wordt nader bepaald)

Deelname:

€ 95,=  (ex btw)
ZOéén-leden betalen slechts € 50,= (ex btw)

Inclusief koffie/thee, netwerkborrel, praktische werkblad(en) en goodiebag.

Wil je aan beide MasterClasses deelnemen, dan betaal je slechts € 150 (i.p.v. € 190). ZOéén-leden betalen € 50 per MasterClass.


De Sprekers

Natasha Ioppi

Natasha Ioppi onderneemt al ruim 14 jaar in verschillende hoedanigheden en heeft uiteindelijk enkele jaren geleden besloten dat creativiteit haar grootste talent en focus is. Ze heeft zich tot doel gesteld ondernemers te creactiveren: ze anders te laten kijken, nieuwe mogelijkheden en oplossingen te laten zien en zich op een nieuwe manier te onderscheiden op de markt.

Stefanie Hoogland

Stefanie heeft in 2017 de leergang Corporate Antropologie gevolgd aan de Academie voor organisatiecultuur en heeft gemerkt dat deze kennis en toepassingen welkome aanvullingen zijn op haar zelfontwikkeling en die van haar klanten. Ze neemt je hier graag in mee.