Drop us a line...

Send Message

Zo MasterClass – CreActief Ondernemen

ZO MasterClass - 19 september 2018

Op woensdag 19 september 2018 organiseert Zij Onderneemt een speciale MasterClass met als onderwerp: CreActief Ondernemen.
Creactivator Natasha Ioppi neemt je mee op een inspirerende expeditie om jouw creativiteit te ontdekken en te activeren.

Creativiteit is meer dan goed kunnen tekenen of knutselen. Het is het creëren van oplossingen, het zien van mogelijkheden en het pakken van kansen. Iedereen kan creatief zijn!

Natasha Ioppi (De Creactivator, ioppi creative concepts) neemt je mee langs verschillende bekende en minder bekende creativiteitstechnieken. Ze leert je hoe je creativiteit onderdeel kan laten maken van jouw ondernemerschap, op persoonlijke en natuurlijke manier.

Laat jezelf CREACTIVEREN!

Woensdag 19 september 2018
ontvangst 19.00 uur, start 19.30 uur, einde ca. 22.30 uur

Locatie:

regio Alkmaar (wordt nader bepaald)

Deelname:

€ 79,= incl. koffie/thee en netwerkborrel (ex btw)
ZOéén-leden betalen slechts € 50,= (ex btw)

MELD JE NU AAN!

Meld je aan via ons aanmeldformulier. Je ontvangt een factuur.
Deelname ZOéén-leden € 50 (ex btw), voor niet leden € 79 (ex btw)

TICKET

De Spreker

Natasha Ioppi

Natasha Ioppi onderneemt al ruim 14 jaar in verschillende hoedanigheden en heeft uiteindelijk enkele jaren geleden besloten dat creativiteit haar grootste talent en focus is. Ze heeft zich tot doel gesteld ondernemers te creativeren: ze anders te laten kijken, nieuwe mogelijkheden en oplossingen te laten zien en zich op een nieuwe manier te onderscheiden op de markt.

Natasha is tevens één van de oprichters en partners van Zij Onderneemt. Ze werkt veel samen met andere ondernemers en is verbonden aan diverse projecten en organisaties. Ze is een inspirerend spreker en geeft verschillende lezingen, masterclasses en trendlezingen.


ZO Masterclass 19 september 2018

Laat jezelf CREACTIVEREN!

Meer mogelijkheden, oplossingen en kansen. Ga CreActief Ondernemen. Bestel je ticket nu.

TICKET