Drop us a line...

Send Message

ZO Eindejaarsevent 2017

Sluit het jaar af met een drankje, een lach, een fijn gesprek

en laat je inspireren voor een succesvol 2018!

Zo Eindejaarsevent 2017

Het jaar 2017 is al weer bijna voorbij. Tijd om het glas te heffen op onze successen in het afgelopen jaar en nieuwe plannen te maken voor een nieuw jaar!

Op donderdag 14 december organiseren wij weer onze traditionele Eindejaarsbijeenkomst. Ook dit keer weer op een hele inspirerende locatie van een ondernemende vrouw: het Inspiratiehuis van behang en design webshop Behangfabriek.com in Heerhugowaard.

Tijdens ons Eindejaarsevent kijken we vooral vooruit. Naar nieuwe trends en naar de nieuwe plannen voor ons ZOéén lidmaatschap. En natuurlijk heffen we samen het glas op een nieuw succesvol jaar.

SHE WHO DOESN'T LOOK AHEAD REMAINS BEHIND

Trendlezing

Is jouw bedrijf klaar voor de toekomst? Tijdens een inspirerende, interactieve ‘beeldlezing’ vertelt Natasha Ioppi deze avond alles over de trends en ontwikkelingen. Op een praktische manier, want een trendlezing kan soms wat ver van je bed lijken. Natasha vertelt hoe jij met jouw bedrijf gebruik kunt maken van de mogelijkheden die deze trends jou kan bieden. Een soort trendspracticum!

FIJNE KERSTDAGEN EN EEN GELUKKIG, SUCCESVOL EN GEZOND 2018

Kerstpakket Swap

Ook dit jaar organiseren wij tijdens het Eindejaarsevent weer een Kerstpakket Swap.

Als ondernemer, zelfstandige professional, heb je geen baas die je aan het einde van het jaar verrast met een kerstpakket. En hoe afgezaagd zo’n kadopakket ook vaak kan zijn, we missen het best wel. Daarom hebben we enkele jaren geleden de Kerstpakket Swap bedacht.

Als je hebt aangegeven dat je wilt meedoen krijg je blind een naam toebedeeld van een andere deelnemer. Voor diegene maak je een kerstpakket met een maximale waarde van 15 euro. Je mag zelf bepalen hoe of wat; of je iets koopt of maakt, of je producten van jezelf verwerkt… Max 15 euro dus.
Je pakt het pakket mooi in en voorziet het van de naam van de ontvanger. Vergeet in het pakje niet een kaartje met jouw naam te doen, zodat de ontvanger je kunt bedanken.

Het pakket lever je in bij binnenkomst op het Eindejaarsevent en de pakketten worden na afloop verdeeld. In de speciale Facebook-groep kun je foto’s plaatsen van je kadootjes, bedankjes plaatsen, maar ook vooraf tips geven voor jouw geheime Kerstvrouw.

Laat je inspireren voor een nieuw succesvol jaar!