Drop us a line...

Send Message

ZO Eindejaarsbijeenkomst

champagne-plop

Het jaar 2016 is al weer bijna voorbij. Tijd om het glas te heffen op onze successen in het afgelopen jaar en nieuwe plannen te maken voor een nieuw jaar!

Tijdens onze traditionele Eindejaarsbijeenkomst kijken we vooral vooruit. Naar nieuwe trends en naar de nieuwe plannen voor ons ZOéén lidmaatschap. En natuurlijk heffen we samen het glas op een nieuw succesvol jaar.

Trendlezing

Is jouw bedrijf klaar voor de toekomst? Tijdens een inspirerende, interactieve ‘beeldlezing’ vertelt Natasha deze avond alles over de trends voor komend jaar. En dat niet alleen, want een trendlezing kan soms wat ver van je bed lijken. Natasha vertelt hoe jij met jouw bedrijf gebruik kunt maken van de mogelijkheden die deze trends jou kan bieden. Een soort trendspracticum!

Elkaar inspireren

Na de trendlezing gaan we zelf aan de slag. Aan de hand van enkele speciale themakaartjes, gaan we in kleine groepjes sparren. Zo kunnen we elkaar inspireren!
En natuurlijk is er tijd genoeg om met elkaar te netwerken en te genieten van een hapje en drankje, verzorgd door Brownies & downieS.

ZOéén lidmaatschap

In 2017 introduceren we een nieuw ZOéén lidmaatschap. Samen met de ZOéén leden brengen we onze netwerkclub weer een stap verder. Een club waarbij wij elkaar optimaal kunnen inspireren, ondersteunen en adviseren.

Ledenvoordeel

Deze speciale Eindejaarsbijeenkomst is gratis voor ZOéén leden.
Introducees betalen 15 euro (excl. btw, incl. hapjes en drankjes).

Als je tijdens deze avond besluit je lidmaatschap met 1 jaar te verlengen, ontvang je 15 euro korting.
Besluit je als introducee deze avond ook ZOéén lid te worden, dan ontvangt je als welkomstcadeau één van de boeken van Stefanie Hoogland.

Nodig dus al je ondernemende vriendinnen uit voor deze leuke, inspirerende bijeenkomst!

Datum: donderdag 15 december 2016
Tijd: ontvangst 19.00 uur, start 19.30 uur, einde ca. 22.30 uur
Locatie: Brownies & downieS, Kanaalkade 17 te Alkmaar
Deelname: ZOéén-leden GRATIS, Introducees 15 euro

Kom je ook? Meld je HIER aan.