Drop us a line...

Send Message
 • ZO kom je verder

ZO adviseert

Events

De ZO Events brengen jou een stap verder als ondernemer.

Persoonlijk

Sparren, brainstormen, advies? Vraag een persoonlijke sessie aan.

Sparringpartner

Altijd een deskundig adviseur en betrokken sparringpartner achter je, met het ZO coaching-abonnement.

Bijna elk succesvol persoon start vanuit twee overtuigingen:

de toekomst kan beter worden dan het heden,

en ik heb de kracht om dat waar te maken.

ZO Events

Zij Onderneemt organiseert diverse evenementen voor haar ZOéén-leden en andere ondernemende vrouwen.
Om te verbinden, elkaar te inspireren, te ondersteunen en om samen te werken.

ZO MasterClasses

Twee- à driemaal per jaar organiseren wij een MasterClass voor ZOéén leden en andere geinteresseerde ondernemers. Deze MasterClasses worden gegeven door onze partners, Stefanie, Linda en Natasha. Zij bieden een inspirerende, praktische masterclass met een thema uit hu eigen expertisegebied. ZOéén leden ontvangen aanzienlijke korting bij deelname, als onderdeel van hun lidmaatschap.

Inspirerende MasterClasses najaar 2018

ZO MasterClass CreActief Ondernemen
door Natasha Ioppi
donderdag 18 oktober 2018, van 19.00 tot 22.30 uur
Nog nader te bepalen locatie in regio Alkmaar

ZO MasterClass Corporate Culture
door Stefanie Hoogland
woensdag 7 november 2018, van 19.00 tot 22.30 uur
Nog nader te bepalen locatie in regio Alkmaar

Deelname:
€ 95,=, incl. koffie/thee en netwerkborrel (ex btw)

ZOéén leden betalen slechts € 50,=

ZOmaar een bakkie doen

Eens per maand organiseert Zij Onderneemt in de binnenstad van Alkmaar een gezellig koffieochtend voor ondernemende vrouwen.

Kom kennismaken met Zij Onderneemt en de ZOéén leden tijdens deze gezellige koffieochtend. Je kan er ongedwongen sparren met andere ondernemende vrouwen, vragen stellen of gewoon gezellig aanzitten. Onder het genot van een prima kopje koffie of thee.

Deelname is gratis, je betaalt slechts je eigen kopje koffie/thee.
Vrije inloop van 9.30 tot ca. 11.30 uur

De ZOmaar een bakkie doen-koffieochtend vindt in de even maanden plaats op de laatste vrijdag van de maand bij Sencha Lunchstore aan de Koorstraat (t.o. Grote Kerk) en op de oneven maanden op de laatste woensdag bij Brownies & downieS op de Kanaalkade, beiden te Alkmaar:

wo. 26 september 2018 – Brownies & downieS

vr. 26 oktober 2018 – Sencha Lunchstore

wo. 28 november 2018 – Brownies & downieS

vr. 28 december 2018 – Sencha Lunchstore

vr. 31 aug. 2018 – Sencha Lunchstore

wo. 26 sep. 2018 – Brownies & downieS

Persoonlijk advies

Wil je even kort met ons sparren of brainstormen, zit je met een (korte) vraag of wil je even kennismaken, dan kun je elke maand terecht tijdens ons, gratis, spreekuur. Heb je behoefte aan meer persoonlijk contact, advies dat op jouw specifieke situatie is afgestemd of wil je even brainstormen of sparren met ons, dan kan dat natuurlijk ook.

Voor meer persoonlijke aandacht of een wat uitgebreider antwoord, kun je een afspraak maken voor een persoonlijke sessie. Dat kan bij ons op kantoor in Alkmaar of via Skype.
Om direct spijkers met koppen te slaan en je tijd zo effectief mogelijk te benutten, ontvang je eerst een formulier per e-mail waarin je wat kunt vertellen over je bedrijf en je vraag of het onderwerp kunt toelichten. Daarbij kunnen we ook bepalen wie van ons team het beste jou kan adviseren.

 • Persoonlijke sessie

  Heb je behoefte aan een sparringpartner voor 1 rondje? B.v. om te brainstormen over een op te zetten evenement, om te sparren over je acquisitie, om van gedachten te wisselen over de inzet van social media, of om antwoord te krijgen op prangende ondernemersvragen…

  Boek dan een persoonlijke sparringsronde van een half uur of heel uur, met Linda, Stefanie of Natasha.

  half uur of uur sessie
  Persoonlijke sessie

  per uur

  € 120,=
 • VIP-dag

  Behoefte aan een dagje intensief sparren op wedstrijd-niveau? Zit je op een dood punt en wil je daar, met onze ondersteuning, overheen komen? Wil je een bedrijf starten of nieuw concept opzetten en behoefte aan begeleiding daarin? Boek dan een sparring-wedstrijd van 1 dag.

  Voor deze VIP-dag wordt er samen met jou een programma opgesteld waar je de expertise kunt inroepen van alledrie de ZO-partners en we aan de slag gaan met jouw vragen en kritische punten. Natuurlijk hoort daar ook een goede lunch bij, een inspiratie-pauze en evaluatie. Tevens ontvang je diverse werkbladen die jou verder kunnen helpen.

  afgestemd op jouw wensen
  VIP-dag

  € 795,=
 • Coaching abonnement

  Wil je altijd klaar staan om de handschoenen op te pakken? Een vaste afspraak om regelmatig te sparren? Behoefte aan structurele ondersteuning om je onderneming verder op/uit te bouwen? Kies dan voor het sparring-abonnement.

  Voor een klein bedrag per maand kun je rekenen op een half uur ondersteuning. Naar keuze te boeken bij een van de ZO-partners. Of op te sparen voor een langere sparringsessie (max. 1,5 uur). Zo kun je op meerdere momenten tijdens je ondernemerschap rekenen op ondersteuning, advies en inspiratie van Zij Onderneemt.

  wanneer je maar wilt
  Abonnement

  per maand

  € 47,50

Denk nooit dat wat jij te bieden hebt, niet belangrijk is. Er is altijd iemand die nodig heeft wat jij kan geven.

een sparringpartner op afroep

Het ZO coaching abonnement

Jouw loodsvogel naar een succesvol bedrijf en fijner leven

Als ondernemer is het fijn om regelmatig met iemand te kunnen sparren. Iemand die begrijpt waar je staat. En soms is het fijn als je op iemand een beroep kunt doen met wat meer ervaring en kennis. Die je helpt om stappen verder te komen. Een ondernemerscoach.

Steun op elk gebied
Wij kunnen jou bij Zij Onderneemt die extra steun bieden. Met onze drie verschillende expertise-gebieden kunnen wij je op alle gebieden binnen jouw ondernemerschap bijstaan. Sparren met Linda over manieren om te netwerken, brainstormen met Natasha over je marketingplannen of in gesprek gaan met Stefanie om je tarief of verdienmodel te bepalen, of…. Wij helpen jou altijd verder!

Vaste Sparringpartner
Wil jij dit jaar concrete stappen maken om je bedrijf naar een hoger plan te brengen? Dan bieden wij je een uniek coaching-abonnement. Bouw aan jouw bedrijf met hulp van onze expertise en ondersteuning: Jouw sparringpartner naar een succesvol bedrijf én fijn leven.

Jouw sparringpartner

 • Half uur coaching per maand
 • Naar keuze bij Linda, Stefanie of Natasha
 • Of spaar je tijd voor een langere sessie (max. 1,5 uur)
 • Op kantoor op per Skype
 • incl. GRATIS relevante, praktische werkbladen
 • Abonnement voor min. 1 jaar

Normale prijs voor een persoonlijke sessie van een half uur € 62,50

Speciale prijs coaching abonnement, per maand:

€ 47,50