ZOéén: Bureau Houtskool

Drop us a line...

Send Message

ZOéén: Samen Slank, Fit en Fabulous

Marleen Tas

Healthy Lifestyle Coach & Franchise Partner bij Juice PLUS+

Mijn ervaring met Juice PLUS+ is het begin van een ongelofelijke reis. De Juice PLUS+ business begint en eindigt met onze missie, mensen over de hele wereld tot een gezondere levensstijl inspireren. Met mijn persoonlijke verhaal wil ik voor vele anderen een voorbeeld zijn en zo hun aandacht trekken. Ik deel mijn ervaring met Juice PLUS+ en ‘One Simple Change’ met anderen op mijn Facebookpagina en Instagram en ook in persoonlijke gesprekken.

De One Simple Change methode is een mogelijkheid voor mij om mijn klanten te inspireren om kleine en eenvoudige veranderingen in hun voedings- en levensgewoonten op te nemen. Elke buitengewone reis begint met een enkele stap. Laat je ertoe inspireren om ook zo‘n stap te zetten en elke 30 dagen heel eenvoudig een volgende stap te nemen op weg naar je toegenomen welzijn. Begin met je eerste ‘One Simple Change’, maak dit deel van je levensstijl en voeg na 30 dagen een volgende ‘One Simple Change‘ toe. Zo bereik je stap voor stap, met kleine veranderingen, een duurzame en gezondere levensstijl. Deel je ervaringen en ideeën met anderen om ondersteuning te vinden, jezelf te laten motiveren en je persoonlijke ‘One Simple Change‘ te bereiken.

Als ik de behoeften van mijn klanten ken, is het belangrijk om ze op hun weg naar een gezondere levensstijl te begeleiden. Hiervoor kan ik verschillende tools aanwenden, bijvoorbeeld door de klant uit te nodigen om deel uit te maken van onze besloten supportgroep op Facebook en ze op deze manier tot een gezondere levensstijl te inspireren. Ik laat mijn klanten deel worden van de Juice PLUS+ Experience, moedig ze aan een volgende ‘One Simple Change’ in te voeren en motiveer ze hun doel te bereiken.

Daarnaast stimuleer en help ik vrouwen om hun eigen online business op te zetten. Vrouwen die snappen wat ondernemen inhoudt en die door mij en mijn team gecoacht willen worden, om een succesvolle business op te bouwen. Met name enthousiaste Juice PLUS+ fans kunnen gemotiveerde franchise partners voor mijn team worden.

Samen Slank, Fit & Fabulous en Juice PLUS+

Marleen vind je ook op social media:

Facebook
Instagram

Recent Entries

Leave a Reply

Your email address will not be published.