image ZOéén: Voedingspraktijk Edith ZOéén: Bureau Houtskool

Drop us a line...

Send Message

ZOéén: VanderZee Coaching & Advies

Logo-Van_der_ZeeIk ben Cynthia van der Zee van VanderZee Coaching & Advies.

Cynthia als coach
Als coach richt ik mij op iedereen die een stap wil zetten in zijn persoonlijke ontwikkeling. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in de psychologie van de mens en ben de afgelopen jaren intensief bezig geweest met mijn eigen persoonlijke ontwikkeling. NLP, ofwel het neurolinguistisch programmeren, heeft mij daar enorm bij geholpen. Dit heeft mij ertoe gebracht de coachopleiding te volgen. Ik coach graag mensen die ook stappen willen zetten in hun persoonlijke ontwikkeling en merken dat zij hier een coach bij kunnen gebruiken. Denk daarbij aan vraagstukken als:

– verbeteren werk/prive-balans
– onzekerheid overwinnen
– communicatie verbeteren
– loopbaanvragen

Ik ben tevens beschikbaar voor werkgevers die hun werknemer een coachingstraject willen aanbieden. Als onderdeel van bijvoorbeeld een functioneringstraject, in het kader van een persoonlijk ontwikkelingstraject of management ontwikkeltraject. Door mijn ruime ervaring in het personeelswerk ben ik bekend met uiteenlopende organisatievraagstukken wat helpt bij het kunnen plaatsen van de coachingsvraag.

Cynthia als HR-adviseur
Tevens richt ik mij op het midden- en kleinbedrijf voor wat betreft mijn human resource dienstverlening. Bedrijven die geen eigen personeels- of HR-afdeling hebben kunnen mij inhuren voor HR advies, (tijdelijke) ondersteuning, projecten op het brede HR terrein. Ik heb mij ontwikkeld tot generalist op dit vakgebied en sta voor een praktische, professionele, down-to-earth benadering van het HR vak.

www.cynthiavanderzee.nl

Je vindt Cynthia ook op:

Recent Entries

Leave a Reply

Your email address will not be published.