image Assistentvoor1dag – Esther Verheijen image Praktijk Beerse – Chantal Beerse

RETTA – Jurrien Baretta

RETTA
[ˈrɛtta] sf a. (Geom) → straight line, b. (di collegio, convitto) → fee, charge for bed and board, c. (fig) (ascolto) dare retta a → to pay attention to, listen to – (Collins Italian Dictionary 1st Edition © HarperCollins Publishers 1995)

Bovenstaande vertaling van het woord Retta geeft mooi een aantal elementen weer die bij dit bedrijf passen. De rechte lijn staat voor recht toe recht aan, ‘what you see is what you get’, eerlijkheid. De tweede betekenis, ‘fee’ of betaling, hoort er ook bij – het is een bedrijf en er moet brood op de plank. De derde betekenis is eveneens van belang – ik streef er naar goed te luisteren wat mijn klant wil en hoe ik daar het beste bij kan ondersteunen.

Mijn naam is Jurrien Baretta. Met meer dan 20 jaar ervaring in een maritieme omgeving, in een uitgebreide range aan werkzaamheden – van werkvoorbereiding, logistiek management, project inkoop, project management, leidinggevende van kleine en grote teams tot business developer en vestigingsverantwoordelijke heb ik een brede basis en een flinke gereedschapskist aan kennis en vaardigheden opgebouwd.

In 2017 heb ik Retta opgericht en werk ik voor vooral maritieme opdrachtgevers. Voor hen doe ik o.a. technische sales werkzaamheden en onderzoeksrapportages.
Daarnaast ben ik in te schakelen voor tijdelijke klussen waar u als (ook niet-maritieme) ondernemer niet aan toe komt. Dat kan van alles zijn – van secretariële werkzaamheden, het organiseren van een open dag tot het redigeren en opmaken van een rapport of presentatie. Ook het geven van presentaties doe ik graag, mocht u zelf niet met plezier op het podium staan om uw boodschap over te brengen. Daarnaast ben ik bijvoorbeeld in te zetten als dagvoorzitter of bemiddelaar bij zakelijke conflicten.

Mijn focus ligt vooral op korter durende en ad-hoc werkzaamheden – waar u niet iemand voor wilt of kunt aannemen en waar u zelf of uw team eenvoudig niet aan toe komt. Ik spring dan graag even bij zodat u weer lucht en ruimte krijgt.
Uiteraard werk ik ook samen met andere professionals zodat we tevens voor een grotere klus een oplossing kunnen bieden.
Neem contact op voor een kennismaking: b@retta.nu of 06-123 56 566

www.retta.nu (in onderhoud)