image ZOéén: M van TM Fotografie image ZOéén – Lincompany

Drop us a line...

Send Message

ZOéén: MOM in Balance

mib-logoPetra Zomerdijk – MOM in Balance Alkmaar e.o.

Mom in Balance heeft een sportprogramma in de buitenlucht ontwikkeld voor tijdens de zwangerschap, na de bevalling en voor moeders. Het is een snel groeiende organisatie die de sportprogramma’s momenteel landelijk en internationaal uitrolt. Petra Zomerdijk is franchisenemer en trainer voor dit concept in Alkmaar en omstreken.

Ik ben zelf moeder van 4 en heb de sportprogramma’s zelf kunnen ervaren tijdens mijn laatste 2 zwangerschappen en het herstel er na. Het sporten in de buitenlucht met gelijkgestemden geeft mij de energie die ik goed kan gebruiken. De combinatie van lesgeven en daarnaast het ondernemen is voor mij de ideale combinatie om fit te blijven en werk en privé met elkaar te combineren. De blije gezichten na afloop van een workout zijn mijn drive. Dat gun ik elke mom! En dat is waar ik voor ga:

Elke (aanstaande) moeder laten weten van het bestaan van Mom in Balance, zodat het voor iedereen mogelijk is een fitte en energieke moeder te blijven.

Zij Onderneemt biedt mij tips en tools om efficiënt en doelgericht te werken. Daarnaast is het een leuke manier om in contact te komen met andere vrouwelijke onderneemsters en zo mijn netwerk en kennis uit te breiden. Wellicht tot ziens bij Zij Onderneemt!

www.mominbalance.nl

Petra Zomerdijk vind je ook op social media:

 

Recent Entries