image Camping Strategie image Kijk er eerst in, voordat je out-of-the-box gaat

Het is jóuw succes!

Succes, we hebben het er vaak over als het om ondernemen gaat. Vaak wordt succesvol ondernemen gekoppeld aan (veel) geld verdienen. Maar het is meer volgens mij.

success-1Wat betekent succes eigenlijk? Volgens het woordenboek betekent het: welslagen, overwinning, prestatie. Het is iets wat je gelukt is. Je hebt een doel voor ogen gehad en dat heb je behaald. Vaak heb je daarbij inderdaad iets moeten overwinnen, een bepaalde angst, vaak voor het onbekende. Je bent buiten je comfortzone gegaan en door iets anders te doen dan je gewend bent, heb je een nieuw succes behaald.

En hoe meet je succes? In geld? Geld zegt iets over je succes. Je krijgt immers betaald als iemand goed vindt wat jij levert, verkoopt. Maar je kunt succes ook op andere manieren meten. Je hebt misschien voor het eerst een presentatie gegeven voor een groot publiek, een nieuw product ontwikkeld, een blog of boek geschreven. Ook kun je het feit dat je een bedrijf hebt durven starten al als een succes beschouwen. Ook kan zó werken dat je tijd overhoudt voor andere rollen in je leven (je gezin, vrijwilligerswerk, hobby) een factor van succes zijn voor vrouwelijke ondernemers.

Wij zijn benieuwd: wat is jouw definitie van succes?

De weg naar succes is een ontdekkingsreis. Zij Onderneemt presenteert

De Expeditie; een 50-daagse ondernemersreis naar jouw succes!

Benieuwd wat deze reis je kan brengen? Lees HIER meer en reserveer alvast een plaats zodat je op de hoogte wordt gehouden van alle voorbereidingen voor deze unieke ontdekkingsreis.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.